Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

ΚΕΤΘ Αυλώνας και προετοιμασίες Παρέλασης 25ης Μαρτίου: ο άνθρωπος δεν έχει καμιά Αξία!

Το βασικότερο συμπέρασμα μετά το Έγκλημα των Τεμπών είναι ότι "ζούμε από Τύχη".
Οι δεκάδες νεκροί εργαζόμενοι και φοιτητές που χάθηκαν στο βωμό των κερδών των επιχειρηματιών τους οποίους σιγοντάρουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιά, ήρθαν να προστεθούν στους εργάτες που χάνονται καθημερινά στο βωμό της κερδοφορίας των αφεντικών, τους χιλιάδες νεκρούς του Κορονοιού γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ διαλύει το Δημόσιο σύστημα Υγείας και φτιάχνει πελατεία στα Ιδιωτικά Νοσοκομεία.
Την ίδια στιγμή δαπανώνται δεκάδες δις ευρώ για την Ασφάλεια του αστικού κόσμου από τις ασύμμετρες απειλές, τους κοινωνικούς αγώνες, τους πρόσφυγες και τις μειονότητες δηλαδή, για το ΝΑΤΟ και την ικανοποίηση των στρατηγικών κερδοφόρων σχεδιασμών των πλουσίων σε Βαλκάνια, Μεσόγειο, Μ.Ανατολή και Αφρική.
Δεν υπάρχει πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της Αδιαφορίας για τον Άνθρωπο από τον Ελληνικό Στρατό.
Θα αναφερθούμε στα χαμηλόβαθμα στελέχη που επέλεξαν να ταυτιστούν με την Εγκληματική και Πολεμοκάπηλη δράση του αστικού κατεστημένου ως Μισθοφόροι Στρατιώτες.
Αυτά που ζουν τώρα, προετοιμαζόμενοι για την κορυφαία Επίδειξη Εθνικισμού και Μιλιταρισμού, την Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου που τόσο ανάγκη έχει η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να καλύψουν το τεράστιο Ταξικό Έγκλημα των Τεμπών με τον εθνικό μανδύα!
Από τις αρχές Μαρτίου το ΓΕΣ κουβάλησε στο ΚΕΤΘ Αυλώνας εκατοντάδες χαμηλόβαθμα στελέχη από μονάδες της παραμεθορίου για να προετοιμαστούν για την Παρέλαση.
Υπολογίζονται σε 240 με 280 και θα προστεθούν άμεσα τουλάχιστον 100.

Καταρχήν τους έχουν πετάξει στους γνωστούς βρώμικους θαλάμους του ΚΕΤΘ, όπου τα ποντίκια είναι οι μόνιμοι κάτοικοι.
Τους Υποχρεώνουν να πληρώσουν το συσσίτιο αντί να είναι δωρεάν.
Ενώ οι "τεράστιες μερίδες φαγητού" τους αναγκάζουν να αγοράζουν προϊόντα στο ΚΨΜ για να χορτάσουν την πείνα τους, αυξάνοντας την κερδοφορία της μονάδας.
 
Όλοι βεβαίως γνωρίζουν τις άθλιες συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας που επικρατούν στα μαγειρεία. 
Δεν υπάρχουν φοριαμοί για το φαγητό το 2023!
Μπορεί κανείς να βρει σκεύη με ρύζι κάτω στο πάτωμα....
Αλλά ούτε σκεύη υπάρχουν.
Ο καφές προσφέρεται σε κουβά για σαλάτες...      

Αλλά ούτε οι μετακινήσεις είναι δωρεάν αφού δεν φρόντισαν οι αρμόδιοι Αξιωματικοί να υπάρχουν τα αναγκαία υπηρεσιακά μέσα.
Τους λένε μάλιστα οι Αξιωματικοί όταν παραπονιούνται ότι καλά θα κάνουν να πάρουν ΤΑΧΙ ή τον προαστιακό για να μετακινηθούν με δικά τους έξοδα.
Αυτά τους λένε οι Αξιωματικοί που μετακινούνται ΔΩΡΕΑΝ!

Και όλα αυτά συμβαίνουν στα εκατοντάδες στελέχη που ήρθαν υποχρεωτικά στο ΚΕΤΘ Αυλώνας για υπηρεσιακούς λόγους -την συμμετοχή τους στην Παρέλαση- με Φύλλο Πορείας που αντιστοιχεί σε 22-24 ευρώ τη μέρα.

Δηλαδή πληρώνουν από την τσέπη τους για να "πουλήσει" εθνικό μεγαλείο, Πολεμοκαπηλεία και χυδαίο Μιλιταρισμό η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Κ.Μητσοτάκης, το Υπουργείο Άμυνας και ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος!!!

Αυτό είναι το κράτος Άμυνας/Ασφάλειας...
Αυτά ζουν και πληρώνουν τα χαμηλόβαθμα στελέχη που λίγες μέρες πριν συμμετείχαν στο αισχρό κυνήγι προσφύγων στον Έβρο....
Αυτός είναι ο Ελληνικός Στρατός που εμπλέκεται-συμμετέχει στον βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του ΝΑΤΟ και των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών των ΗΠΑ, στέλνει Έλληνες Μισθοφόρους Στρατιώτες και Στρατιωτικούς στα Βαλκάνια, Ουκρανία, Αρμενία, Σαουδική Αραβία και Αφρική.
Ο Στρατός που θα παρελάσει την 25η Μαρτίου δεν είναι "ο φρουρός του έθνους".
Είναι ο Στρατός Μπράβος των αφεντικών ενάντια στους εργαζόμενους, νεολαία, πρόσφυγες και μειονότητες, η αιχμή του δόρατος για την εξασφάλιση των συμφερόντων των επιχειρηματιών.
Αυτός ο Στρατός είναι Εχθρός του κόσμου της εργασίας και των λαών.
Σε αυτόν τον στρατό δεν έχουμε καμιά θέση.
   
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου