Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Σημαντικό ρεύμα Αλληλεγγύης στον φαντάρο που σέρνουν Στρατοδικείο-οργισμένες αντιδράσεις πολιτών

Από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε ότι η Στρατιωτική Δικαιοσύνη στράφηκε ενάντια στον συνφάνταρο και τον καταδίκασε, αφήνοντας στο απυρόβλητο, δικαιώνοντας ουσιαστικά τον Στρατιωτικό που έθεσε την Υγεία του σε Κίνδυνο, εκφράστηκε ένα μεγάλο, ζεστό και αποφασιστικό ρεύμα κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσα και έξω από τον Στρατό.
Είναι χαρακτηριστικά τα μηνύματα από φαντάρους και χαμηλόβαθμα στελέχη που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Ενδεικτικά δημοσιοποιούμε το εξής: 
Ασυζητητί στήριξη στον τότε στρατιώτη που έθεσε σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα
Και τώρα γίνεται έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Όμως, εξίσου οργισμένες υπήρξαν οι αντιδράσεις πολιτών που στέκονται στο πλευρό του διωκόμενου φαντάρου, καταδικάζοντας την επίδειξη Αυταρχισμού της Άδικης και Απάνθρωπης απόφασης του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης.  

Μήνυμα 1ο
Τους έχουμε φάει στη Μάπα κάτι νταήδες «αξιωματικούς» και καραβανάδες… Όλοι ξέρουμε πως συμπεριφέρονται και σε φτάνουν στα άκρα. Ελπίζω να δικαιωθεί το παλικάρι και να χώσουν μέσα τον καραβανά

Μήνυμα 2ο
Τέτοια δικαιοσύνη έχουν και στο στρατοδικείο. Στην θέση του διωκόμενου στρατιώτη έπρεπε να είναι ο στρατιωτικός. Και να τον πετάξουν έξω το καθίκ@, το κάθαρμ@. Πάνε φαντάροι τα παιδιά και γίνονται παιχνίδια του κάθε κομπλεξικού.

Μήνυμα 3ο
Το κάθε καθίκ@ μονιμάς, τα κατακαθ@@ της κοινωνίας να έχουν δικαίωμα ζωής και θανάτου σε νέους που πήγαν να κάνουν τη θητεία τους. Ο μισθοφόρος πατριώτης που από τα 18 του είναι συνδεδεμένος με τον κρατικό κορβανά για μια ζωή. Τις περισσότερες φορές για πολλά χρόνια μετά την Αποστρατεία του. Να ελέγχει τον ανιδιοτελή κληρωτό που κάνει την θητεία του.

Μήνυμα 4ο
ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΔΩ ΣΤΟ FM ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ.

Μήνυμα 5ο
Όλοι ξέρουμε πόσο φασιστικά δουλεύουν κάποιοι ανώτεροι αξιωματικοί. Αλλά σχεδόν όλοι τους έχουν κάποια όρια. Εκτός πολύ λίγων που τους κάνουν και στερήσεις βαθμού-ενώ θα πρεπε να τους ξηλώσουν από τον Στρατό. Αυτά γνωρίζω εκ πείρας. Πριν 40 χρόνια έτσι έκαναν σε όλο σχεδόν τον στρατό.

Μήνυμα 6ο
Χούντα!

Αποκαλύπτονται πτυχές της δράσης του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Είναι ο δρόμος του Αγώνα, της συλλογικής Διεκδίκησης και της Αξιοπρέπειας.
Για να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου