Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

124 ΠΒΕ: Νηστικοί οι σμηνίτες γιατί το φαγητό είναι άθλιο και ελάχιστο

Ο Κ.Μητσοτάκης πανηγυρίζει για την αγορά RAFALE και F-35 που κοστίζουν δεκάδες δις ευρώ, αλλά οι σμηνίτες είναι Νηστικοί
Σε οργισμένη ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ τους γονείς καταγγέλλουν ότι οι συνάδελφοι Νεοσύλλεκτοι σμηνίτες που βρίσκονται αυτή την περίοδο στην 124 ΠΒΕ, το Κέντρο Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας είναι Νηστικοί γιατί το φαγητό είναι άθλιο και ελάχιστο.
Μάλιστα όταν Παραπονέθηκαν σε στρατιωτικούς τους απάντησαν ότι καλά θα κάνουν να παραγγείλουν από έξω ή να αγοράσουν σάντουιτς από το ΚΨΜ.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΑ αυτή την καταγγελία;
Για μια ακόμη φορά οι σμηνίτες μένουν νηστικοί εξαιτίας των λιγοστών και άθλιων γευμάτων.
Η Επανάληψη των καταγγελιών και η άρνηση παρέμβασης του ΓΕΑ αποκαλύπτει ότι πρόκειται  για απόφαση περικοπής κονδυλίων για τις ανάγκες των σμηνιτών.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να βγουν Μαζικά και Αποφασιστικά στην Αναφορά, να ζητήσουν Ακρόαση από τον Διοικητή.
Συνάδελφοι, ενισχύστε την αγωνιστική προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 

1 σχόλιο:

  1. Γιατι στα νησια εχουνε διαφορα? εδω εχουμε συνεχεια κονσερβα και οπως ακουστηκε θα ειναι για μηνες το μονο εξτρα ειναι τα donuts,ετοιμα σαντουτς και σπανακοτυροπιτα που ειναι τα προγευματα ,λες και πηραμε ολες της κονσερβες της ελλαδος η αυτο θα ειναι το μελλοντικο φαγητο εκτος απο το ΓεΣ που αλλαζουνε φαναιλες και υδρωνουν στης εγκαταστασεις ασφαλτου και μαρμαρου οπου η σκονη δεν υπαρχει για δειγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή