Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα: Γιατί Στρατιωτικοί μένουν σε οικίες παραθεριστών 5-6 χρόνια και δεν πληρώνουν ΔΕΗ;

Τα ΚΑΑΥ είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία.
Από Κέντρα Αποκατάσταση τα έχουν μετατρέψει σε Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις όπου οι Αξιωματικοί εξασφαλίζουν σχεδόν δωρεάν διακοπές έχοντας χιλιάδες φαντάρους να εργάζονται Απλήρωτοι.
Όμως οι Αυθαιρεσίες και τα Προνόμια δεν σταματούν εκεί.
Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ στα ΣΟΑ που βρίσκονται εκεί αλλά και στα ΚΑΑΥ,   σε οικήματα παραθεριστών, διαμένουν στρατιωτικοί που υπηρετούν σε άλλες υπηρεσίες στην Αττική.
Απολαμβάνουν πλήθος προνομίων καθώς το ενοίκιο είναι πολύ μικρό (ακόμη και 15 ευρώ το μήνα), αλλά πρέπει να πληρώνουν την κατανάλωση νερού και ρεύματος που τους αναλογεί.
Στις καταγγελίες τονίζεται ότι οι στρατιωτικοί αυτοί που μένουν συνεχώς εκεί για αρκετά χρόνια, δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Τι απαντά ο Διοικητής του ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα;
Αν ισχύουν τα όσα καταγγέλλονται, ποιος πληρώνει τελικά τους λογαριασμούς για την κατανάλωση των στρατιωτικών που αφήνονται απλήρωτοι;
Για μια ακόμη φορά απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από τα ΚΑΑΥ και να γίνουν προσλήψεις Πολιτικού Προσωπικού.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com / diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξερω αλλα πλεον ειδα χαρτι με της μεταθέσεις για 2024 και γινεται με τα κιλα τους καθενός ,δηλαδη εστω να εχεις 10 κιλα παραπάνω δεν θα περνεις μεταθέσεις δηλαδη 1.80 στα 80 κιλα αλλα προβλημα με αυτους που ασχολουνται με βαρη που εχουν εξτρα κιλα λογο αθληματος δεν θα περνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή