Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Έκτακτες Μεταθέσεις φαντάρων στον Έβρο: τα Βύσματα και τα Προνόμια των Αξιωματικών αδειάζουν μονάδες της παραμεθορίου

Με επείγον Σήμα του ΓΕΣ σε μονάδες της Ηπειρωτικής Ελλάδας καλεί τους διοικητές των μονάδων να βρουν ικανό αριθμό φαντάρων γιατί δεν βγαίνουν οι Υπηρεσίες σε μονάδες της Παραμεθορίου.
Μιλάμε για κορυφαίο Παραλογισμό, για τρομερή Αδικία και εκτίναξη της εκμετάλλευσης των φαντάρων.
Το ΓΕΣ δηλαδή και οι Ανώτατοι Διοικητές των μεγάλων Συνασπισμών που άδειασαν από το Μάιο τις μονάδες της Παραμεθορίου προκειμένου να στείλουν με Απόσπαση χιλιάδες φαντάρους στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις ΚΑΑΥ, προκειμένου με την Απλήρωτη εργασία τους να εξασφαλίσουν τις δωρεάν διακοπές των Αξιωματικών, τώρα θυμήθηκε ότι οι Υπηρεσίες δεν βγαίνουν;
Αφού γνωρίζουν από τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ότι για μήνες, στις μονάδες υπάρχει απίστευτη Εμπλοκή, οι συνφάνταροι είναι εξαντλημένοι και κατάκοποι, πεινασμένοι και άυπνοι, τώρα ενδιαφέρθηκαν για την επάνδρωση των στρατοπέδων;
Και τι κάνουν:
μπλοκάρουν τις Μεταθέσεις των συνφάνταρων που υπηρέτησαν για μήνες στην Παραμεθόριο και δεν τους μετακινούν κοντα στον τόπο καταγωγής τους
στέλνουν ξανά στα σύνορα συναδέλφους που υπηρέτησαν για μήνες στην Παραμεθόριο, ήρθαν πρόσφατα με Μετάθεση κοντά στον τόπο της καταγωγής τους και σε λίγες μέρες Απολύονται; Αυτούς στέλνουν στα σύνορα για να τους επιβαρύνουν ξανά με σοβαρά έξοδα.
Επίσης, μεταθέτουν σε μονάδες του Έβρου φαντάρους που επέλεξαν να κάνουν 12μηνη θητεία. Τους στέλνουν λοιπόν παραμεθόριο χωρίς να τους ενημερώσουν για πόσο χρονικό διάστημα και τελικά θα υπηρετήσουν 12μηνο!     

Αναρωτιόμαστε, γιατί δεν ζητούν να επιστρέψουν στις μονάδες τους όλοι οι φαντάροι που υπηρετούν στα ΚΑΑΥ;
Γιατί δεν φεύγουν οι φαντάροι από τις Λέσχες Αξιωματικών; Πάνω από 50 είναι οι στρατιώτες στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, απίστευτος αριθμός φαντάρων βρίσκεται στη ΛΑΦ Αλεξανδρούπολης και αλλού. Μιλάμε για πάρκινγκ βυσμάτων και εργασιακής εκμετάλλευσης για να τρώνε και να πίνουν φθηνά οι Αξιωματικοί.
Τέλος, γιατί δεν αποχωρούν οι φαντάροι από τα Στρατιωτικά Πρατήρια, αυτά τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ του Στρατού που εργάζονται απλήρωτοι οι φαντάροι για να ψωνίζουν σε πιο χαμηλές τιμές οι στρατιωτικοί;

Αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά ότι τις μονάδες αδειάζουν το Υπουργείο Άμυνας και ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα βύσματα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τα Ρουσφέτια τους και τα Προνόμια των Αξιωματικών.
Καλούμε τους συνφάνταρους να αντιδράσουν και να βγουν Παραπονούμενοι. Να στείλουν επιστολές καταγγελίας. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
 Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.
Να μειωθεί η στρατωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου