Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

104 Α/Κ ΜΜΠ, της 33 Μ/Κ Ταξιαρχίας: Στα ΣΠΕΝ επίτηδες δεν έδωσαν προάριστο για να αναγκάσουν φαντάρους να Ψωνίσουν από κινητό ΚΨΜ!

Στην ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από συνφάνταρους που υπηρετούν  στην 33η Μ/Κ Ταξιαρχία, περιγράφεται μια ακόμη μεθόδευση των Αξιωματικών για να εκμεταλλεύονται οικονομικά τους συναδέλφους.
Μας καταγγέλλεται λοιπόν ότι οι Αξιωματικοί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης ΣΠΕΝ που πραγματοποιούνται στην 104 Α/Κ ΜΜΠ επίτηδες δεν έδωσαν προάριστο όπως είναι Υποχρεωμένοι, για να αναγκάσουν φαντάρους να Ψωνίσουν από κινητό ΚΨΜ σε καναδέζα!
Ένας ΚΨΜ που είχε πλήθος προϊόντων για να Αγοράσουν οι Διψασμένοι και Πεινασμένοι φαντάροι αλλά δεν είχε φυσικά Ταμειακή Μηχανή ώστε να κόβουν αποδείξεις.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Τι απαντά η Διοίκηση;
Επίσης, υπάρχουν έντονες φήμες ότι το ΚΨΜ παρουσιάζει σημαντικά ελλείμματα.
Είναι η οικονομική εκμετάλλευση των συναδέλφων τρόπος για να καλυφθούν αυτά τα ελλείμματα;
Τέλος, οι φαντάροι καταγγέλλουν ότι προσφέρεται άθλιο φαγητό σε ποσότητα και ποιότητα.
Με τον τρόπο αυτό οι συνάδελφοι ωθούνται να αγοράζουν προϊόντα από το ΚΨΜ ώστε να έχει κέρδος η μονάδα.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά το Υπουργείο Άμυνας αρνείται να δώσει έστω και ένα ευρώ αύξηση στον άθλιο μισθό των 8,7 ευρώ στους φαντάρους προπαγανδίζοντας ότι εξασφαλίζουν φαγητό-νερό-είδη ένδυσης-στέγαση....
Ουσιαστικά όμως η κυβέρνηση της ΝΔ και το στρατιωτικό κατεστημένο έχουν μεταφέρει το κόστος της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας στους φαντάρους και τις οικογένειες τους.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να αγωνιστούν μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου