Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

135 Σμηναρχία Μάχης: Κίνδυνος ατυχήματος στη Σκύρο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Armyvoice News στην 135 Σμηναρχία Μάχης υπάρχει σοβαρός Κίνδυνος ατυχήματος στη Σκύρο, λόγω κόπωσης του προσωπικού που διαρκώς μειώνεται. Επισημαίνονται οι τραγικές συνθήκες που βιώνουν τα στελέχη της 135 Σμηναρχίας Μάχης στη Σκύρο, όπου η πίεση την οποία δέχεται το προσωπικό είναι ιδιαίτερα μεγάλη.
Όπως μας μεταφέρουν τα στελέχη, η 135ΣΜ έγινε κολαστήριο, λόγω πιέσεων που ασκεί η διοίκηση στα στελέχη της. 
Οι υπηρεσίες, έχουν φτάσει σε ύψος-αριθμό ”ταβάνι”, ενώ ταυτόχρονα, οι συνθήκες διαβίωσης, είναι άθλιες.
Υπάρχει συμφόρηση με το θέμα των αδειών του προσωπικού, με αποτέλεσμα, να μη βλέπει τις οικογένειές του το προσωπικό, μετά το πέρας της υπηρεσίας και των βαρδιών, να μην παίρνει τις προβλεπόμενες απαλλαγές με σκοπό να βρίσκεται στο χώρο των επιστασιών του, με αποτέλεσμα τον κίνδυνο για ατυχήματα λόγω κόπωσης.
Οι απαιτήσεις από τη διοίκηση, συνεχώς αυξάνονται με πρόσθετες υπηρεσίες και εργασίες.

Οι συνθήκες των υπηρεσιών, είναι απάνθρωπες. Επίσης, αυτή η φήμη έχει φτάσει σε όλες τις Μονάδες της Π.Α, εν αγνοία της ηγεσίας και αυτό το φανερώνει η κατάσταση των φετινών ενδικοφανών προσφυγών όπου κατατέθηκαν από τους μετετιθέμενους προς την 135 ΣΜ. 
Ως ποτέλεσμα, το πρόβλημα οξύνεται, εφόσον δεν θα προσέλθει νέο προσωπικό στην 135 ΣΜ για να αποσυμφορηθεί η τραγική αυτή κατάσταση.
Το προσωπικό αποζητά έλεγχο από το γραφείο του Αρχηγού για τη δίκαιη κατανομή υπηρεσιών και για την άνιση μεταχείρηση του προσωπικού.
Λόγω των ενδικοφανών προσφυγών που κατατέθηκαν και των μεταθέσεων που κόπηκαν από βύσματα, τα στελέχη που πάνε στην 135 ΣΜ είναι ελάχιστα και η έλλειψη προσωπικού εντείνεται. 
Τι θα κάνει για όλα αυτά ο Αρχηγός Θεμιστοκλής Μπουρολιάς; 
Θα το αφήσει έτσι με προφανή κίνδυνο ατυχήματος;

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Να επισημάνουμε ότι όλα αυτά συμβαίνουν στην Πολεμική Αεροπορία, που θεωρείται η ελίτ των Ενόπλων Δυνάμεων.
Μέχρι τώρα οι μαζικές αποχωρήσεις στρατιωτικών σε Πολεμικό Ναυτικό και Στρατό Ξηράς δημιουργούσαν την αίσθηση ότι το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας απολαμβάνει καλύτερες συνθήκες.
Κάτι που φαίνεται ότι δεν ισχύει σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε.
Και είναι χαρακτηριστικό ότι στην Πολεμική Αεροπορία πάει το μερίδιο του λέοντος των κολοσσιαίων εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Εύκολα πηγάζει το συμπέρασμα ότι όσο εμπλέκεται-συμμετέχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους σε Ουκρανία και Παλαιστίνη, όσο η δραστηριότητα τους αποτελεί τμήμα των επιθετικών σχεδιασμών των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, τόσο θα αυξάνονται οι πολεμικοί εξοπλισμοί, αλλά και η επιδείνωση της καθημερινότητας φαντάρων και μόνιμου προσωπικού.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ως Μισθοφόρος Στρατιώτης ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ, αλλά και ως Στρατιωτικός.
 Ο λαός πρέπει να αντιταχθεί στην αναβάθμιση του στρατηγικού ρόλου του αστικού ελληνικού κράτους και της Άρχουσας τάξης του διαμέσου του πολέμου.
Να παλέψει ενάντια στους πολεμικούς εξοπλισμούς και τις προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου και να παύσει η Ελλάδα να αποτελεί Πολεμικό Ορμητήριο των ΗΠΑ.
Να ακυρωθούν οι πολεμικές συμμαχίες-συμφωνίες του Ελληνικού κράτους με ΗΠΑ, Γαλλία, Ισραήλ και αραβικά αντιδραστικά καθεστώτα.
Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα και πολεμικά μέσα που δρουν στο εξωτερικό.
Με κίνημα Μαζικό μέσα και έξω από τον Στρατό να Μπλοκάρουμε τη Μηχανή του Πολέμου, να εναντιωθούμε στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης ΝΔ που έχει την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και ολόκληρου του αστικού κατεστημένου, τις ΗΠΑ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου