Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Πανηγυρίζουν οι δημοσιογράφοι που προβάλλουν το "έργο" του ΑΓΕΕΘΑ: Ο ξεφτιλισμένος μισθός των φαντάρων των 8,7 ευρώ θα μπαίνει ηλεκτρονικά!

Μα τι άλλο θα κάνει αυτός ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος;
Είναι δυνατόν τα δημοσιογραφάκια της αυλής του να πανηγυρίζουν ότι ο μισθός ξεφτίλα των 8,7 ευρώ που χωρίς ντροπή μας δίνουν, γράφουν ότι πλέον θα μπαίνει ηλεκτρονικά στους ατομικούς τραπεζικούς λογαριασμούς;
Και να το παρουσιάζουν ως μεγάλο κατόρθωμα...
Κάτι που εν μέρει πραγματοποιείται ήδη...
Και με περίσσιο θράσος να γράφουν ότι τα τελευταία 3-4 χρόνια έχει κάνει πολλά το ΓΕΕΘΑ για τη μέριμνα του προσωπικού....
Καταρχήν, κάνουν γαργάρα οι υμνητές του ΓΕΕΘΑ το γεγονός ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και προηγουμένως  η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ αύξηση στο μηνιαίο μισθό των συνφάνταρων, ενώ ξανά και ξανά ανακοινώνονται αυξήσει και επιδόματα στους στρατιωτικούς.
Αποκρύπτουν οι Υμνητές του ΓΕΕΘΑ ότι Υπουργείο και στρατιωτικό κατεστημένο έχουν φορτώσει στις πλάτες των φαντάρων και των λαϊκών οικογενειών το οικονομικό βάρος της στρατιωτικής θητείας των 5000-6000 ευρώ.
Ενώ ΓΕΕΘΑ-ΥΠΕΘΑ ξοδεύουν δεκάδες δις ευρώ σε πολεμικούς εξοπλισμούς και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ., περικόπτει το κονδύλια για τους φαντάρους. Σε πολλές μονάδες δεν υπάρχει ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ, οι συνθήκες υγιεινής-καθαριότητας είναι άθλιες, ενώ πρόσφατα 70 φαντάροι δηλητηριάστηκαν από το άθλιο φαγητό που τους πρόσφεραν στο ΚΕΤΘ Αυλώνας.
Είναι ένα περιστατικό κορυφή του παγόβουνου καθώς οι μερίδες φαγητού είναι άθλιες σε ποσότητα και ποιότητα, ενώ οι φαντάροι ωθούνται να αγοράζουν προιόντα από τα ΚΨΜ για να κερδίζουν οι μονάδες.
Αυτό είναι κεντρική κατεύθυνση και βρίσκει γενικευμένη πρακτική!

Εμείς καλούμε φαντάρους και γονείς να Αγωνιστούν μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Εμείς απαιτούμε: 
να αυξηθεί ο μισθός του κάθε φαντάρου στο ύψος του βασικού, να εγγραφόμαστε στο ταμείο ανεργίας αμέσως μετά την απόλυση μας από τον στρατό και να λαμβάνουμε το αντίστοιχο επίδομα, να μας αναγνωρίζονται όλα τα ένσημα για τους 9 ή 12 μήνες της στρατιωτικής θητείας καθώς και δωρεάν μετακινήσεις σε κάθε άδεια. 
Πρέπει να αγωνιστούμε ενάντια στην εμπλοκή/συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο σε Ουκρανία-Ισραήλ και τις ασκήσεις. 
Καλούμε κάθε αγωνιστή, φορέα, συλλογικότητα, σωματείο να στηρίξει την προσπάθεια μας για μια θητεία αξιοπρεπή. 
Να συμμετέχει στην πάλη ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και τον φασισμό.
Σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή στο κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Έλληνες επιχειρηματίες, ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ πρόσφυγες και μετανάστες
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τα κοινωνικά κινήματα
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα!!! Εν έτη 2023 ανακαλύψαμε το φεγγάρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή