Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

ΕΚΕΜΣ Βύρωνα: Άυπνοι και Εξουθενωμένοι φαντάροι εργάζονται Απλήρωτοι για να ψωνίζουν φθηνά οι Αξιωματικοί

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΕΜΣ-ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από ΕΚΕΜΣ Βύρωνα
Με αφορμή την εξάντληση των στρατιωτών που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδο, θα θέλαμε να καταγγείλουμε τους Αξιωματικούς και το σύνολο καθώς λόγω έλλειψης ατόμων εδώ και πολλούς μήνες στο στρατόπεδο (παραπάνω πόστα και υποπόστα) οι στρατιώτες έχουν φτάσει στα όρια τους. 
Οι ώρες που έχουν μοιραστεί για τα καθήκοντα τους μέσα στο στρατόπεδο υπερβαίνουν τα ανθρώπινα όρια, καθώς οι ώρες που ξεκουράζεται ο απλός στρατιώτης είναι μόνο 3 ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ.
Πέρα από την βραδινή υπηρεσία (που έχει μπει και περίπολο) και η πύλη βαράει και περίπολο μέσα στην νύχτα, οι στρατιώτες βρίσκονται είτε σε γραφεία μέχρι τις 14.00, είτε στο βενζινάδικο, είτε στα ταμεία.

Για υπηρεσιακό σημείωμα να σημειωθεί θα έπρεπε από τον διοικητή στρατοπέδου και Λόχου να βρίσκεσαι πάνω από τρεις ημέρες μέσα για να το πάρεις και να φύγεις νωρίτερα.

Ζητάμε την άμεση εξέταση του θέματος καθώς η διοίκηση του στρατοπέδου αδιαφορεί για τα αιτήματα των στρατιωτών.
Η κουβέντα που θέλουν να τους παρηγορεί είναι: «κάντε κουράγιο».

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Καλούμε τους συναδέλφους να βγουν μαζικά και αποφασιστικά Παραπονούμενοι.
Προτείνουμε στους Γονείς να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να Παραπονεθούν στο ΓΕΣ, εκφράζοντας την πραγματική οργή τους. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υγεία μας και να κάνει καριέρα στις πλάτες μας. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Μα εάν φύγουν οι φαντάροι από τα πρατήρια ποιός θα φορτώνει ξεφορτώνει τους τόνους προιόντων (χειρονακτικά και δίχως μηχανήματα) κάθε ημέρα; τα μικρά σε βαθμό στελέχη που είναι γερασμένα (40+ χρονών) και πολλές φορές είναι ελαφράς υπηρεσίας ή έχουν σωματικά προβλήματα ή οι αξκοί που λόγω θέσεως και βαθμού δεν θα ακουμπάνε γιατί "δεν πρέπει εμείς" ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή