Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

O Μακρόν απαγορεύει τις διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων και οι ευρωπαϊκοί στόλοι μαζεύονται στο πλευρό του κράτους Κατακτητή Ισραήλ


ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
Τα όσα συμβαίνουν στη Γαλλία μας βοηθούν να συμπεράνουμε τη βαθύτερη ουσία της σύγχρονης αστικής δημοκρατίας που ΗΠΑ και ΝΑΤΟ εξάγουν με πόλεμο στη Μέση Ανατολή και το γιατί η νεο-αποικιακή, ιμπεριαλιστική Γαλλία αποτελεί το πιο μισητό κράτος για τους λαούς της Αφρικής.
Το πρόσχημα της τρομοκρατίας χρησιμοποιείται τόσο για να δικαιολογηθεί ο αυταρχισμός του κράτους Άμυνας/Ασφάλειας του ολοκληρωτικού καπιταλισμού τόσο εντός των καπιταλιστικών μητροπόλεων, όσο και στην ιμπεριαλιστική περιφέρεια. 
«Η μόνη απάντηση στην τρομοκρατία», είπε σε τηλεοπτικό του διάγγελμα ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν, «είναι πάντοτε μια ισχυρή και δίκαιη απάντηση». «Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, εξαλείφοντας τρομοκρατικές ομάδες – συμπεριλαμβανομένης της Χαμάς – μέσω στοχευμένων ενεργειών, αλλά προστατεύοντας τον άμαχο πληθυσμό.
Ταυτόχρονα, η Γαλλική κυβέρνηση απαγόρευσε τις διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων, ενώ στηρίζει το κράτος Κατακτητή Ισραήλ στην Γενοκτονία που διεξάγει εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.
Με δακρυγόνα και ρίψεις νερού από την αστυνομία ολοκληρώθηκε στο Παρίσι η πορεία αλληλεγγύης προς τον λαό της Παλαιστίνης.
Η γαλλική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει κάθε είδους διαδήλωση που αφορά το μεσανατολικό. Ουσιαστικά αφαιρεί το δικαίωμα της διαδήλωσης και της έκφρασης Αλληλεγγύης στους προλεταροποιημένους, φτωχοποιημένους και γκετοποιημένους πληθυσμούς της χρόνιας μετανάστευσης από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
Παρόμοια μέτρα έχει πάρει και η Γερμανία.
Στην Γένοβα, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε κοντά στα γραφεία των Ηνωμένων Εθνών απαιτώντας να τερματιστούν τα ισραηλινά χτυπήματα στη Γάζα.

Την ίδια περίοδο συγκεντρώνονται στην Ανατολική Μεσόγειο οι πολεμικοί στόλοι της ιμπεριαλιστικής Δύσης καθώς ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, κράτη μέλη της ΕΕ και η Ελλάδα παίρνουν θέση στο πλευρό του Ισραήλ.




Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η Βρετανία που θα αναπτύξει δύο πολεμικά πλοία αλλά και ελικόπτερα και αεροσκάφη θαλάσσιας επιτήρησης στην ανατολική Μεσόγειο προκειμένου να στηρίξει το Ισραήλ.
Αεροσκάφη θαλάσσιας περιπολίας και επιτήρησης θα ξεκινήσουν πτήσεις από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023. Συνολικά θα αναπτυχθούν αεροσκάφη παρακολούθησης P8 Poseidon, άλλα μέσα επιτήρησης, δύο πλοία γενικής υποστήριξης, τρία ελικόπτερα τύπου Merlin και έναν Λόχο Πεζοναυτών, θα βρίσκονται σε ετοιμότητα στην περιοχή.

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ-ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ 
ΕΞΩ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 
Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού της Παλαιστίνης που παλεύει ενάντια στην πολύχρονη Κατοχή και υπομένει καθημερινά τα εγκλήματα του Κατακτητή. 
Καταδικάζουμε την στάση της κυβέρνησης της ΝΔ και των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ που οικοδόμησαν τον Άξονα του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, αλλά και την στήριξη των ΗΠΑ, της ΕΕ και των συμμάχων τους, που αποθρασύνει τον Κατακτητή Ισραήλ να συνεχίσει μια δολοφονική πολιτική, συχνά εις βάρος Αμάχων, όπου αδίστακτα ερημώνει πόλεις και χωριά, επιταχύνοντας με ραγδαίο ρυθμό τον Εποικισμό της Παλαιστίνης.
Απαιτούμε να σταματήσουν οι εχθροπραξίες και να αρχίσουν Ειρηνευτικές Συνομιλίες για τη δικαίωση των αιτημάτων του Παλαιστινιακού λαού. 
Άμεση διάλυση του Άξονα του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και της πολεμικής συμμαχίας Ελλάδας-Ισραήλ.
Καμιά Εμπλοκή του ελληνικού κράτους στις πολεμικές αναμετρήσεις στην Παλαιστίνη.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου