Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

30 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ: Κίνδυνος από το Γερασμένο στόλο οχημάτων και το άθλιο κυνήγι προσφύγων

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Δεν γίνεται εν έτη 2023, να κάνουμε περίπολα στο ποτάμι του Έβρου, συμμετέχοντας στο άθλιο κυνήγι προσφύγων με απαρχαιωμένα τζιπάκια της 30 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ, στα οποία δεν λειτουργεί η θέρμανση και αν δουλεύει ο αέρας δεν βγάζει ζεστό. 
Δεν γίνεται η υπηρεσία να απαιτεί να βγαίνουμε στο ποτάμι με 0 βαθμούς για 8 ώρες χωρίς να μπορούμε να καλυφτούμε από τις καιρικές συνθήκες 

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Είναι μια ακόμη Επιστολή που φτάνει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και αποδεικνύει ότι οι επιχειρήσεις Αποτροπής των προσφύγων σύμφωνα με τους προπαγανδιστές της κυβέρνησης και του ΓΕΕΘΑ αδιαφορούν για τον Άνθρωπο.
Είτε είναι πρόσφυγας που έρχεται από ζώνες πολέμου στις οποίες έχει εμπλακεί ο Ελληνικός Στρατός -Αφρική, Αφγανιστάν, Παλαιστίνη κλπ- θα αντιμετωπιστεί ως Εχθρός, θα τον συλλάβουν κλέψουν, καταστρέψουν έγγραφα και Επαναπροωθήσουν.
Είτε είναι φαντάρος και χαμηλόβαθμο στέλεχος που με τους χειρότερους όρους καλείται να εκτελέσει μια διαταγή που τον εμπλέκει σε μια Βαρβαρότητα.
 Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στέκεται απέναντι σε όλα αυτά.
Στο ελληνικό αστικό κράτος που επιχειρεί να αναβαθμίσει τον ρόλο της άρχουσας τάξης διαμέσου του πολέμου και να εγγυηθεί το απροσπέλαστο των συνόρων της Ευρώπης Φρούριο.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Έλληνες επιχειρηματίες, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε.
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ πρόσφυγες και μετανάστες.

Μαζί πρέπει να αγωνιστούμε εργαζόμενοι, νέοι, φαντάροι, πρόσφυγες ενάντια στα οικονομικά συμφέροντα και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς που προκαλούν τους πολέμους, φέρνουν την Καταστροφή των λαών και οδηγούν στην προσφυγιά.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

1 σχόλιο:

  1. Όσο γελούσα όταν άκουγα τα σχέδια για το νέο εθνικό τυφέκιο τα νέα οχήματα και εξακολουθούμε να έχουμε αυτό το υλικό που έχουμε γιατί πολύ απλά κάποιοι είναι ανίκανοι να διοικήσουν και ανίκανοι να αποφασίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή