Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Μεγαλειώδης Πορεία για τα 50 χρόνια από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου: ήταν και οι φαντάροι εκεί

Πορεία για την 50η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Πενήντα χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου…
Ήταν και οι φαντάροι εκεί.
Μαζί με τους δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές που πορεύτηκαν προς την αμερικανική και ισραηλινή πρεσβεία.
Που καταδίκασαν την εμπλοκή-συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη σφαγή που συντελείται στην Λωρίδα της Γάζας από το κράτος Κατακτητή Ισραήλ.
Για να εκφράσουμε την Αλληλεγγύη μας στον λαό της Παλαιστίνης.
Και να απαιτήσουμε την δικαίωση του.
Να σημειώσουμε την δημοσίευση δεκάδων επιστολών από φαντάρους σε όλη την Ελλάδα που μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  δηλώνουν:
“Λευτεριά στην Παλαιστίνη!”
Εμείς στεκόμαστε στην σωστή πλευρά της Ιστορίας, δίπλα στον λαό της Παλαιστίνης, τα παιδιά και αμάχους στο Ισραήλ, αλλά και το ηρωικό Αντιπολεμικό του Κίνημα.
Δεν θα γίνουμε εμείς οι Πραιτοριανοί των ΗΠΑ, του Ισραήλ και των Ελλήνων επιχειρηματιών που βλέπουν τον πόλεμο ως μέσο για να αυξήσουν τα κέρδη τους και τον στρατηγικό τους ρόλο στη περιοχή της Μεσογείου, των Βαλκανίων, της Αφρικής και Μέσης Ανατολής.
Πορεία για την 50η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI) Πορεία για την 50η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023.
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI) Πορεία για την 50η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023.
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI) Πορεία για την 50η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
  Πορεία για την 50η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI) Πορεία για την 50η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI) Πορεία για την 50η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI) Πορεία για την 50η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023.
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου