Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

33η Ταξιαρχία: οι φαντάροι βιώνουν τραγικές συνθήκες

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαι στρατιώτης στην 33η Ταξιαρχία και θα ήθελα να καταγγείλω πως η κατάσταση συνεχίζει να είναι τραγική.
Οι υπηρεσίες δεν βγαίνουν καθώς τα άτομα είναι μετρημένα, παρόλο αυτά εξελίσσεται η άσκηση "Ασκός" όπου οι συνθήκες είναι άθλιες, ενώ η κακοκαιρία δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.
Ως αποτέλεσμα άρρωστοι στρατιώτες που επιστρέφουν από την άσκηση κάνουν κανονικά την υπηρεσία, καταφεύγουν στο ΣΤΕΠ για να πάρουν με το ζόρι μια μέρα ελεύθεροι υπηρεσιών ώστε να μαζέψουν δυνάμεις.
Οι ήδη λιγοστοί συνφαντάροι αναγκάζονται να κάνουν κωλυόμενοι για να καλύψουν τα κενά .
Αυτό σημαίνει ότι όχι απλά εδώ και μέρες δεν έχουν έξοδο αλλά κάνουν και έξτρα νούμερα, μέχρι να αρρωστήσουν και ίδιοι, ένας φαύλος κύκλος!
Ψυχολογική και σωματική υπερκόπωση να μας θερίζει το κρύο. 
Φτάνουμε στο αμήν, παρακαλάμε για να αντέξουμε άλλη μια μέρα με προσευχές εφόσον κανείς δε βρίσκεται εδώ για να μας ακούσει.

Είμαστε οι στρατιώτες της 33ης ΜΚ Ταξιαρχίας από την Τριλοχία και δε μας δίδεται η ευκαιρία για ακρόαση όντας σε υπηρεσίες 24/7.
Απαιτούμε την παρέμβαση της Ιεραρχίας.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Ουσιαστικά έχουμε ένα συνδυασμό της βυσματοκρατίας και της διατήρησης άχρηστων στρατοπέδων προκειμένου να διατηρείται αυτός ο τεράστιος αριθμός Ανώτατων Αξιωματικών που ούτε στον Αμερικανικό Στρατό δεν υπάρχει. Και επίσης να ικανοποιηθούν πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.
Τι έχουν άραγε να απαντήσουν οι Υπουργοί Άμυνας Δένδιας και Κεφαλογιάννης για την συσσώρευση τόσων βυσμάτων στο Γ Σώμα Στρατού και στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης;
Και την πληρώνουν οι φαντάροι που χώνονται άγρια καθώς μας αντιμετωπίζουν ως Σκλάβους.
Πρέπει να Αντισταθούμε.
Καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Παραπονούμενοι στην Αναφορά και να ζητήσουν Ακρόαση από την Ιεραρχία.
Να κλείσουν τώρα όλα τα Άχρηστα στρατόπεδα.
Να βάλουμε φραγμό στον Μιλιταρισμό και να Μπλοκάρουμε την Πολεμική Μηχανή.
Απαιτούμε Μείωση της Στρατιωτικής θητείας στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Τα προβλήματα επάνδρωσης στις μονάδες προκαλεί το Υπουργείο Άμυνας με την τεράστια Βυσματοκρατία και τις πελατειακές σχέσεις, με αποκαλυπτικό παράδειγμα το άνοιγμα των ΚΕΝ στην Ηπειρωτική Ελλάδα.
Καλούμε τους συνφάνταρους και τους γονείς να παλέψουν μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης.
Δεν θα γίνουμε εμείς οι Πραιτοριανοί των ΗΠΑ, του Ισραήλ και των Ελλήνων επιχειρηματιών που βλέπουν τον πόλεμο ως μέσο για να αυξήσουν τα κέρδη τους και τον στρατηγικό τους ρόλο στη περιοχή της Μεσογείου, των Βαλκανίων, της Αφρικής και Μέσης Ανατολής.
Μια προσπάθεια που είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό κίνημα.
Μας λιώνουν και μας ταπεινώνουν προκειμένου να μας κάνουν Αναλώσιμους στον Ελληνο-Τουρκικό ανταγωνισμό, για να κυνηγάμε πρόσφυγες-μετανάστες, να συμμετέχουμε-εμπλεκόμαστε στο βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διεξάγουν ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ σε Ουκρανία και Ισραήλ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου