Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

95 ΑΔΤΕ Ρόδου: Οι φαντάροι εκφράζουν την Αλληλεγγύη τους στο λαό της Παλαιστίνης

Σε Επιστολή που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ συνφάνταροι που υπηρετούν στην 95 ΑΔΤΕ Ρόδου καταδικάζουν την κατακτητική πολιτική του Ισραηλινού κράτους που με τα Εγκλήματα πολέμου που συνειδητά πραγματοποιεί και τη βαρβαρότητα των ακροδεξιών εποίκων επιδιώκει τη Γενοκτονία και την νέα Έξοδο του λαού της Παλαιστίνης.
Ο κατακτητικός πόλεμος του Ισραήλ συνδέεται με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ και της ΕΕ, αλληλοσυνδέεται με τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμού που ολοένα οξύνονται.
Στο πλευρό του κράτους Τρομοκράτη Ισραήλ το ελληνικό κράτος που με την συμφωνία των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και του συνόλου της αστικής τάξης εμπλέκεται και συμμετέχει με τις Ένοπλες Δυνάμεις του, ενώ παράλληλα έχει μετατραπεί στο σημαντικότερο Πολεμικό Ορμητήριο των ΗΠΑ.  

Εμείς οι Φαντάροι που υπηρετούν στην 95 ΑΔΤΕ Ρόδου απαιτούμε να σταματήσει η Σφαγή του λαού της Παλαιστίνης.
Να σταματήσει το κράτος Κατακτητής Ισραήλ να Εγκληματεί και να επιβάλλει την Ναζιστικής Έμπνευσης Συλλογική Τιμωρία.
“Λευτεριά στην Παλαιστίνη!”
Στεκόμαστε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, μαζί με τον Παλαιστινιακό λαό!

Στεκόμαστε και εμείς στο πλευρό των υπόλοιπων φαντάρων που έχουν εκφράσει την Αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης, τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο.
Εμείς στεκόμαστε στην σωστή πλευρά της Ιστορίας, δίπλα στον λαό της Παλαιστίνης, τα παιδιά και αμάχους στο Ισραήλ, αλλά και το ηρωικό Αντιπολεμικό του Κίνημα.
 Συνυπογράφουμε το κάλεσμα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:

Να βγούμε στην Αναφορά και να Δηλώσουμε ότι δώσαμε Όρκο να υπερασπίζουμε την Άμυνα της χώρας και όχι να συμμετέχουμε στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς τους πολέμους σε Ουκρανία και Ισραήλ.

Να στείλουμε Επιστολές Διαμαρτυρίας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και να εκφράσουμε την Αλληλεγγύη μας στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης  

Στην 112 ΠΜ και στην 111 ΠΜ που μετατράπηκαν σε πολεμικά ορμητήρια των ΗΠΑ να Αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών στις ΗΠΑ.

Να ζητήσουμε να φύγουμε από τις τρεις (3) φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού που πλέουν στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αντιπολεμικό κίνημα να απαιτήσει την επιστροφή όλων των στρατευμάτων και πολεμικών μέσων που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Δεν θα φορτώσουμε εμείς τα πυρομαχικά για τα πυροβόλα Μ 190 που η κυβέρνηση της ΝΔ σχεδιάζει να δώσει στον Ισραηλινό Στρατό.

Να σταματήσουμε να εξυπηρετούμε τους Αμερικανούς Φονιάδες στα διάφορα στρατόπεδα. 

Να αρνηθούμε την συμμετοχή μας σε Συνεκπαιδεύσεις με Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις.
Εμείς που τρώμε σκουλήκια στο ΚΕΤΘ Αυλώνας, που βιώνουμε άθλιες συνθήκες σε ΚΕΠΒ Θήβας και ΚΕΕΜ Σπάρτης, που δουλεύουμε απλήρωτοι σε ΚΕΝ Καλαμάτας, ΚΕΝ Μεσολογγίου και Καστελόριζο, που βιώνουμε καψόνια και ύβρεις των Αξιωματικών από την ΣΣΕ μέχρι σε μονάδες τους Έβρου και της ΑΣΔΕΝ, να βγούμε μπροστά και να αμφισβητήσουμε τους πολεμικούς εξοπλισμούς και τις δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών προκειμένου η Ελλάδα του αστικού κόσμου να εμπλέκεται - συμμετέχει σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις.

Δεν θα γίνουμε εμείς οι Πραιτοριανοί των ΗΠΑ, του Ισραήλ και των Ελλήνων επιχειρηματιών που βλέπουν τον πόλεμο ως μέσο για να αυξήσουν τα κέρδη τους και τον στρατηγικό τους ρόλο στη περιοχή της Μεσογείου, των Βαλκανίων, της Αφρικής και Μέσης Ανατολής.

ΦΑΝΤΑΡΟΙ που υπηρετούν στην 95 ΑΔΤΕ Ρόδου

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου