Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

21η ΤΕΘ Ταξιαρχία: Επιθεωρήσεις του ΓΕΠΣ Σπανού και κατάχρηση εξουσίας από Διοικητές

Πρόσφατα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προχώρησε σε επαναλαμβανόμενες καταγγελίες για την απίστευτη πίεση και την τρομοκρατία που ασκήθηκε από Αξιωματικούς εν όψει της Επιθεώρησης του ΓΕΠΣ.
Τα ίδια καταγγέλλονται και την 21 TEΘ Ταξιαρχία, οι μονάδες της οποίας θα επιθεωρηθούν άμεσα.
Διαβάζουμε:
Υπηρετώ ως μόνιμος στρατιωτικός σε Μονάδα της Βόρειας Ελλάδας. Την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί Μονάδες της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας ο ΓΕΠΣ.
Στο αρχικό έγγραφο, που έστειλε το γραφείο του, όπως γίνεται συνήθως, αναφέρεται σαφώς, να μην επηρεαστεί ο προγραμματισμός αδειών και να μην εξωραϊστεί η εικόνα των Μονάδων και να παρουσιαστεί η πραγματικότητα και να δοθούν ανάλογες κατευθύνσεις.
Εν τούτοις έχουν κοπεί οι προγραμματισμένες άδειες, όλοι οι Δκτες, ταξιαρχίας και Μονάδων, έχοντας πάθει έναν…πανικό, έχουν καταστήσει όλους τους υφισταμένους “είλωτες”, μας βάζουν μέσα και εκτός ωραρίου, με ήδη υποστελεχωμένες τις Μονάδες. Όλοι είναι στα όριά τους.

Ποιος ελέγχει αυτούς τους Αξιωματικούς;
Ποιος ενδιαφέρεται για το γεγονός ότι επιχειρούν να καλύψουν όσα δεν έχουν κάνει εδώ και μήνες;
Ποιος τους επιτρέπει να εκμεταλλεύονται, να τυραννούν και να τρομοκρατούν τους συνφάνταρους;
Εμείς καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν μαζικά Παραπονούμενοι στον ΓΕΠΣ Σπανό.
Να περιγράψουν ποια είναι η καθημερινότητα που βιώνουν στη μονάδα εδώ και μήνες, σε αντίθεση με αυτό το καραγκιοζιλίκι που θα του παρουσιάσουν αύριο οι Αξιωματικοί.
Απαιτούμε να μπει ένα τέλος στις στημένες Επιθεωρήσεις που εξαντλούν τους φαντάρους αποκρύπτοντας την άθλια καθημερινότητα των μονάδων, για να τα βρουν όλα εντάξει οι Επιθεωρητές και να πάρουν τα Εύγε οι Διοικητές.
Συνάφανταροι, συνεχίστε να αγωνίζεστε με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην σαπίλα του Στρατού, την Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία που σημαίνει τεράστια εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

η επιστολή δημοσιεύτηκε στο armyvoice.gr

diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου