Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

289 ΤΠ Σαμοθράκης: Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και οι στρατηγοί άφησαν τη μονάδα με ελάχιστους φαντάρους που κάνουν Άρρωστοι σκοπιά

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαι φαντάρος και υπηρετώ στο 289 ΤΠ Σαμοθράκης.
Τον τελευταίο καιρό υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού (στρατιωτών) το οποίο καταλήγει σε ΑΜΕΤΡΗΤΑ κωλυόμενα.
Το να είσαι εξοδούχος πλέον σημαίνει υποψήφιος για κωλυόμενο.
Το άλλο πρόβλημα που υπάρχει στην μονάδα είναι η συμπεριφορά στελεχών απέναντι στους στρατιώτες όσο αφορά τα Ελεύθεροι Υπηρεσιών.
Βγάζοντας ένα Ε.Υ. είναι πολύ δύσκολο καθώς (όπως πιστεύουμε) έχει δοθεί εντολή στο ιατρείο να μην δίνετε το Ε.Υ.
Ενώ υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που στρατιώτες το είχαν όντως ανάγκη αλλά ποτέ δεν το πήραν και αναγκάστηκαν να κάνουν υπηρεσία μέχρι και με πυρετό.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Τι απαντά ο Διοικητής;
Ουσιαστικά διατάζουν άρρωστους φαντάρους να κάνουν Σκοπιά και Παράνομες Υπηρεσίες.
Τι να απαντήσει η Ηγεσία που είναι στον κόσμο της...
Φτιάχνει Μνημεία και πραγματοποιεί πολυήμερους μιλιταριστικούς Εορτασμούς για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων μήπως και βρεθεί κανένα κορόιδο και καταταγεί στον Στρατό ως Μισθοφόρος Στρατιώτης.
 Ουσιαστικά έχουμε ένα συνδυασμό της βυσματοκρατίας και της διατήρησης άχρηστων στρατοπέδων προκειμένου να διατηρείται αυτός ο τεράστιος αριθμός Ανώτατων Αξιωματικών που ούτε στον Αμερικανικό Στρατό δεν υπάρχει. Και επίσης να ικανοποιηθούν πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.
Και την πληρώνουν οι φαντάροι που χώνονται άγρια καθώς μας αντιμετωπίζουν ως Σκλάβους.
Πρέπει να Αντισταθούμε.
Καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Παραπονούμενοι στην Αναφορά και να ζητήσουν Ακρόαση από την Ιεραρχία.
Να κλείσουν τώρα όλα τα Άχρηστα στρατόπεδα.
Να βάλουμε φραγμό στον Μιλιταρισμό και να Μπλοκάρουμε την Πολεμική Μηχανή.
Απαιτούμε Μείωση της Στρατιωτικής θητείας στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Τα προβλήματα επάνδρωσης στις μονάδες προκαλεί το Υπουργείο Άμυνας με την τεράστια Βυσματοκρατία και τις πελατειακές σχέσεις, με αποκαλυπτικό παράδειγμα το άνοιγμα των ΚΕΝ στην Ηπειρωτική Ελλάδα.
Καλούμε τους συνφάνταρους και τους γονείς να παλέψουν μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης.
Δεν θα γίνουμε εμείς οι Πραιτοριανοί των ΗΠΑ, του Ισραήλ και των Ελλήνων επιχειρηματιών που βλέπουν τον πόλεμο ως μέσο για να αυξήσουν τα κέρδη τους και τον στρατηγικό τους ρόλο στη περιοχή της Μεσογείου, των Βαλκανίων, της Αφρικής και Μέσης Ανατολής.
Μια προσπάθεια που είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό κίνημα.
Μας λιώνουν και μας ταπεινώνουν προκειμένου να μας κάνουν Αναλώσιμους στον Ελληνο-Τουρκικό ανταγωνισμό, για να κυνηγάμε πρόσφυγες-μετανάστες, να συμμετέχουμε-εμπλεκόμαστε στο βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διεξάγουν ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ σε Ουκρανία και Ισραήλ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου