Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Φαντάροι από την 33η Μ/Κ Ταξιαρχία: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ την Σφαγή του λαού της Παλαιστίνης

Η Σφαγή του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης συνεχίζεται με εντεινόμενο ρυθμό από τον Ισραηλινό στρατό Κατοχής.
Μέχρι τώρα έχουν δολοφονηθεί τουλάχιστον 20.424 άνθρωποι στη Λωρίδα της Γάζας. 
Στην τρομερή τους πλειοψηφία Άμαχοι, το 70% είναι γυναίκες και παιδιά.
Το Ισραήλ με την στήριξη των ΗΠΑ που ακολουθεί πιστά η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στοχεύει στην απομάκρυνση των Παλαιστινίων από τα ιστορικά εδάφη της Παλαιστίνης, στην νέα Έξοδο τους σε Αίγυπτο και Ιορδανία.
Περισσότεροι από 1,9 εκατομμύρια άνθρωποι (το 85% του συνολικού πληθυσμού στον παλαιστινιακό θύλακα) έχουν εκτοπιστεί από τη βόρεια Γάζα στη νότια, η οποία πάντως επίσης βομβαρδίζεται από τον ισραηλινό στρατό.
Εμείς οι φαντάροι δεν μπορούμε να καθόμαστε να βλέπουμε άπραγοι αυτή την κτηνώδη σφαγή.
Καταδικάζουμε δημόσια την κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΘΑ που στέκουν στο πλευρό των Δολοφόνων του Ισραήλ, εμπλέκουν τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παραχωρούν αεροδιαδρόμους και βάσεις στους Αμερικανούς για να μεταφέρουν όπλα και πυρομαχικά στον Ισραηλινό στρατό για να συνεχίζει τους βομβαρδισμούς και τις επιχειρήσεις του.
Νέο επεισόδιο αυτής της συστράτευσης της κυβέρνησης της ΝΔ είναι η αποστολή Φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού στην Ερυθρά Θάλασσα.
 Απαιτείται τώρα να ενισχύσουμε την Αλληλεγγύη μας στον λαό της Παλαιστίνης
Να σταματήσει το κράτος Κατακτητής Ισραήλ να Εγκληματεί.
“Λευτεριά στην Παλαιστίνη!”
Στεκόμαστε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, μαζί με τον Παλαιστινιακό λαό!
Στεκόμαστε και εμείς στο πλευρό των υπόλοιπων φαντάρων που έχουν εκφράσει την Αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης, τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο.
Εμείς στεκόμαστε στην σωστή πλευρά της Ιστορίας, δίπλα στον λαό της Παλαιστίνης, τα παιδιά και αμάχους στο Ισραήλ, αλλά και το ηρωικό Αντιπολεμικό του Κίνημα.
Να βγούμε στην Αναφορά και να Δηλώσουμε ότι δώσαμε Όρκο να υπερασπίζουμε την Άμυνα της χώρας και όχι να συμμετέχουμε στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς τους πολέμους σε Ουκρανία και Ισραήλ.
Να στείλουμε Επιστολές Διαμαρτυρίας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και να εκφράσουμε την Αλληλεγγύη μας στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης  

Στην 112 ΠΜ και στην 111 ΠΜ που μετατράπηκαν σε πολεμικά ορμητήρια των ΗΠΑ να Αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών στις ΗΠΑ.

Να ζητήσουμε να φύγουμε από τις φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού που πλέουν στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αντιπολεμικό κίνημα να απαιτήσει την επιστροφή όλων των στρατευμάτων και πολεμικών μέσων που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Δεν θα φορτώσουμε εμείς τα πυρομαχικά για τα πυροβόλα Μ 190 που η κυβέρνηση της ΝΔ σχεδιάζει να δώσει στον Ισραηλινό Στρατό.

Να σταματήσουμε να εξυπηρετούμε τους Αμερικανούς Φονιάδες στα διάφορα στρατόπεδα. 

Να αρνηθούμε την συμμετοχή μας σε Συνεκπαιδεύσεις με Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Να βγούμε μπροστά και να αμφισβητήσουμε τους πολεμικούς εξοπλισμούς και τις δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών προκειμένου η Ελλάδα του αστικού κόσμου να εμπλέκεται - συμμετέχει σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις.

Δεν θα γίνουμε εμείς οι Πραιτοριανοί των ΗΠΑ, του Ισραήλ και των Ελλήνων επιχειρηματιών που βλέπουν τον πόλεμο ως μέσο για να αυξήσουν τα κέρδη τους και τον στρατηγικό τους ρόλο στη περιοχή της Μεσογείου, των Βαλκανίων, της Αφρικής και Μέσης Ανατολής.

Καλούμε τους ναύτες και το μόνιμο προσωπικό της Φρεγάτας που θα στείλει η κυβέρνηση της ΝΔ στην Ερυθρά Θάλασσα να Αρνηθούν την συμμετοχή τους στο βρώμικο πόλεμο.

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου