Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

549 ΤΕ Σύμης: Επίσκεψη ΥΕΘΑ Δένδια τα Χριστούγεννα για δημόσιες σχέσεις-στις καταγγελίες των φαντάρων Αδιαφόρησε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Η είδηση ότι τα Χριστούγεννα ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας θα επισκεφτεί μονάδες και θα γευματίσει με στελέχη και στρατιώτες στη Σύμη για τα Χριστούγεννα  βρίσκεται παντού....
Οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων του ΥΠΕΘΑ φρόντισαν να μας ενημερώσουν για το ενδιαφέρον του Ν.Δένδια για τους συνφάνταρους.
Αυτό που μας κρύβουν είναι ο ιδρώτας που χύσαμε και ο κόπος που καταλάβαμε τόσες μέρες για τη Φιέστα του Υπουργού, μας λένε οι συνφάνταροι.
Γιατί έπρεπε να πλυθούν και να καθαριστούν τα πάντα, να βαφτούν εγκαταστάσεις και να ωραιοποιηθεί η άθλια χακί καθημερινότητα.
Βλέπεις ο Υπουργός πρέπει να τα δει όλα εντάξει.
Είναι ο ίδιος Υπουργός που Αδιαφόρησε ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ στις καταγγελίες των συναδέλφων:



Ο ΥΕΘΑ Ν. Δένδιας λοιπόν θα επισκεφθεί την ημέρα των Χριστουγέννων (Δευτέρα 25.12.2023) τη Σύμη. 
Ο Υπουργός θα επισκεφθεί επίσης την Ι. Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη και θα μεταβεί ακολούθως σε στρατόπεδο της ΔΑΝ Σύμης, όπου θα γευματίσει με τα στελέχη και τους οπλίτες θητείας.
Φυσικά ο Δένδιας δε θα φάει το άθλιο φαγητό που τρώνε οι φαντάροι στη ΔΑΝ. Ήθελαν να φέρουν μάγειρα από τη Λέσχη Αξιωματικών Ρόδου για να του μαγειρέψει...
Όμως τα προβλήματα είναι μεγάλα και η συμπεριφορά των Αξιωματικών απάνθρωπη. Θυμίζουμε:



Κατά την επιστροφή του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας θα επισκεφθεί την 112 ΠΜ στην Ελευσίνα, όπου θα ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό της.
Να θυμίσουμε ότι τμήμα της 112 ΠΜ Ελευσίνας έχει παραχωρηθεί στις αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις και η βάση αποτελεί τον πιο σημαντικό μεταφορικό κόμβο για τα όπλα και τα πυρομαχικά με τα οποία οι Αμερικανοί εφοδιάζουν τον Ισραηλινό Στρατό Κατοχής στην Γενοκτονία που πραγματοποιεί εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.

Πραγματικά ένα "οδοιπορικό αγάπης" για τον Νίκο Δένδια...
 Πρέπει να αντισταθούμε και να εντείνουμε την αγωνιστική μας προσπάθεια.
  Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, την ΕΕ του πολέμου, της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης των λαών.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου