Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Πόνος και εγκατάλειψη στο Αιγαίο! 6 ώρες αναμονής για ασθενή στη Σύμη! Ναι αλλά ο Μητσοτάκης θα φτιάξει Ιδιωτικά Πανεπιστήμια

Το Αιγαίο έχει αφεθεί ανοχύρωτο! Και δεν αναφερόμαστε σε όπλα αλλά στα στοιχειώδη και αυτονόητα που δικαιούνται οι νησιώτες μας. Ένα απ΄ αυτά είναι η ιατροφαρμακευτική φροντίδα και περίθαλψη! Είναι απλά ανύπαρκτη κι αυτό φάνηκε και σήμερα στη Σύμη!

Γυναίκα με πρόβλημα στην καρδιά που δεν την επιτρέπει να πάρει παυσίπονα, έπεσε από σκάλα και έσπασε χέρι και πόδι. Το ατύχημα έγινε στις 12 το μεσημέρι. Από το νησί δόθηκε αμέσως αίτημα μεταφοράς της στη Ρόδο. Πλωτό το Λιμενικού δεν μπόρεσε να πάει «λόγω καιρού» είπαν στους Συμιώτες. Ζήτησαν ελικόπτερο και τους απάντησαν το απίθανο, ότι «δεν μπορεί να πετάξει λόγω καιρού». Η κατάσταση του καιρού μόνο απαγορευτική δεν ήταν. Όπως μας λένε από τη Σύμη οι ένταση των ανέμων δεν ξεπερνούσαν τα 5 μποφόρ.

Μετά από ώρες ατελείωτου πόνου ,τελικά βρέθηκε ελικόπτερο , το οποίο προσγεiώθηκε στη Σύμη λίγο πριν από τις 18:00 το απόγευμα! Έξι ολόκληρες ώρες μετά από το ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου