Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Διεύθυνση Πυροβολικού Γ ΣΣ: Ο Μονόλογος ενός ΝΑΖΙ Αξιωματικού- αυτοί που κάνουν μπούλινγκ στα σχολεία πρέπει να γίνονται Αξιωματικοί

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ
Το Γ Σώμα Στρατού, η 1η Στρατιά και το ΓΕΣ τον Ανέχονται και ο συγκεκριμένος ΝΑΖΙ Αξιωματικός αποθρασύνεται.
Πρόσφατα προχώρησε σε ομιλία προς το προσωπικό βγαλμένο μέσα από το αισχρό δημιούργημα "Ο ΑΓΩΝ" του ΝΑΖΙ Αδόλφου Χίτλερ.
Σοκαρισμένοι, φαντάροι και κατώτερα στελέχη δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν.
Και όμως όσα θα περιγράψουμε αποτελούν συνέχεια και κλιμάκωση της ναζιστική προπαγάνδας που διαδίδεται στο Γ Σώμα Στρατού, στις 194 και 193 MLRS, και όχι μόνο...
Στην ομιλία του ο ΝΑΖΙ Αξιωματικός τόνισε ότι το μπούλινγκ στα σχολεία κάνει καλό και είναι αναγκαίο γιατί έτσι η κοινωνία επανέρχεται στον σωστό ρυθμό ανάπτυξης, καθώς κυριαρχεί ο πιο Ισχυρός και ο αδύνατος , αυτός ο ανασταλτικός παράγοντας για την εξέλιξη του κοινωνικού συνόλου, περιθωριοποιείται!
Το σεμινάριο άθλιων Ναζιστικών αντιλήψεων και η ανάλυση περί Ευγονικής συνδυάστηκαν με μια περιγραφή της κατάστασης στις Στρατιωτικές Σχολές.
Περιγράφτηκε ότι λόγω της δυναμικής της Μεταπολίτευσης, μέχρι το 1999 υπήρξε μια κάμψη των καψονιών στις Παραγωγικές Σχολές, κάτι που αναβαθμίζεται όμως τα τελευταία χρόνια.
Ο Αξιωματικός δήλωσε ότι τον ίδιο τα καψόνια τον βοήθησαν στην οικογενειακή και υπηρεσιακή του πορεία...
Μέσα από το καψόνι, την λεγόμενη και "νίλα", ο ίδιος συνειδητοποίησε τη δύναμη και αντοχή του, μπόρεσε να ενσωματωθεί ομαλά και να γνωρίσει την "προστασία' των βασανιστών   σπουδαστών των μεγαλυτέρων ετών, μέχρι να έρθει η σειρά του για να αναλάβει καθήκοντα βασανιστή.
Θεωρεί λοιπόν ότι αυτή η εναλλαγή θύμα/θύτη δημιουργεί ισχυρούς χαρακτήρες και δεσμούς μεταξύ των Αξιωματικών.
Κανείς δεν ανοίγει το στόμα του να διαμαρτυρηθεί και να αποκαλύψει την βαρβαρότητα στις Παραγωγικές Σχολές, άρα το ίδιο θα κάνει αργότερα στη μονάδα.
Έτσι στήνεται ένα περιβάλλον Καμόρας και επιβάλλεται Ομερτά!
Ο ίδιος τόνισε ότι κανένας στρατός δεν στήνεται χωρίς καψόνια...
Ο ίδιος πρότεινε να μπαίνουν στις Στρατιωτικές Σχολές και να γίνονται Αξιωματικοί οι μαθητές που πρωταγωνιστούν σε βίαια περιστατικά μπούλινγκ.
Έτσι θα διαμορφώνονται οι "καλοί και Σκληροί" στρατιωτικοί.
Μάλιστα, θα πρέπει να διαφημίζεται και όχι να καταγγέλλεται ότι στον Στρατό γίνονται καψόνια, προκειμένου να το γνωρίζει η νεολαία.
Με αυτό τον τρόπο θα επιτυγχάνεται ο Εκφοβισμός και η Τρομοκράτηση του νέου που καλεί για Κατάταξη ώστε να Υποταχθεί και Πειθαρχήσει.
Για να παύσουν επιτέλους οι διαμαρτυρίες και η δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Το συμπέρασμα του είναι ότι "οι μαλθακοί" δεν έχουν θέση στον Στρατό, αλλά και ούτε στην κοινωνία, λόγω αδυναμίας.  
Για να τονίσει τα λεγόμενα του έφερε ως παράδειγμα την κοινωνία των πιθήκων όπου οι δυνατοί ποδοπατούν τους αδύνατους...
Για να μην είναι ανασταλτικός παράγοντας στην κοινωνική εξέλιξη....!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Γιατί επιτρέπουν τη διάδοση αυτών των αισχρών αντιλήψεων;
Τι έχουν να απαντήσουν ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος και ο ΑΓΕΣ Χουδελούδης;
Αυτοί δεν ξέρουν τίποτε για τα καψόνια στην Σχολή Ευελπίδων;
Δηλαδή όταν ήταν αυτοί σπουδαστές δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτε;
Πέρα όμως αυτή την αισχρή δράση και τις εμετικές αντιλήψεις του ΝΑΖΙ Αξιωματικού, το μπούλινγκ και τα καψόνια αναβαθμίζονται και εντείνονται.
Φαίνεται ότι αποτελούν συστατικό στοιχείο στη διαμόρφωση του νέου Αξιωματικού που πρέπει ο ίδιος να έχει χαρακτηριστικά αδίστακτου, αυτόματου και χωρίς αντίρρηση μεταφορέα Διαταγής, που με την σειρά του θα απαιτήσει την απαράκλητη και αδιαπραγμάτευτη εκτέλεση της εναντίον των προσφύγων στον Έβρο και τα νησιά, στην αποστολή του ΝΑΤΟ, του Ευρωστρατού ή του Ελληνικού Στρατού στη Μαύρη θάλασσα και τα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο, την Αφρική, Μέση Ανατολή και Ινδικό Ωκεανό.

Το θέμα επομένως είναι τι Στρατός, τι κράτος Άμυνας/Ασφάλειας συγκροτείται, αλλά και τι κοινωνία σχεδιάζουν.
Με όρους Εκφασισμού και Ολοκληρωτισμού.
Γιατί πλέον ο απόλυτος έλεγχος της ενημέρωσης, ο πατερναλισμός ενός κράτους επιδομάτων, η φτώχεια, η ακρίβεια και η περιθωριοποίηση διαμορφώνουν τους όρους Στρατολόγησης δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών και στρατιωτικών, αλλά και την εθελοντική συμμετοχή-εμπλοκή τους εναντίον των προσφύγων και σε αποστολές εκτός συνόρων όπως στο Κόσοβο και Βοσνία, για κάποιες χιλιάδες αιματοβαμμένα ευρώ!

Τεράστια η ανάγκη Ανασυγκρότησης του Αντιπολεμικού και Αντιμιλιταριστικού κινήματος.
Με όρους κινήματος μέσα και έξω από τον στρατό, για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου, ενάντια σε κυβερνητικούς πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, τις ΗΠΑ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

2 σχόλια:

  1. αμα τον ριξω σε κανα πηγαδι να βρει τους προγονους του θα δουμε ποιος ειναι ο ισχυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ, μην σκοτώσεις πολλούς.Γιορτές έρχονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή