Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Αυτοκτόνησε 34χρονη λοχίας

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΘΥΤΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΟΣ
 Η γνωστή Αμερικανίδα ινφλουένσερ, Μισέλ Γιανγκ, γυμνάστρια και στρατιωτικός, αυτοκτόνησε, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια και τους φίλους της. Αφήνει πίσω μία 12χρονη κόρη και πολλά αναπάντητα ερωτήματα
Η στρατιωτικός και γυμνάστρια Μισέλ Γιανγκ που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χάρη στον λογαριασμό γυμναστικής και μόδας που διατηρούσε στο Instagram αυτοκτόνησε, όπως ανακοίνωσαν συντετριμμένοι οι φίλοι της το Σάββατο (20/1)
Η 34χρονη λοχίας έδωσε τέλος στη ζωή της, αφήνοντας πίσω τη 12χρονη κόρη της που σύμφωνα με τους φίλους της ήταν «όλος της ο κόσμος». «Η Μισέλ ήταν μια όμορφη ψυχή, μια καταπληκτική φίλη, μια ανύπαντρη μητέρα, μία στρατιώτης και είναι απόδειξη ότι ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος ή με ποιους δαίμονες μπορεί να πολεμά», έγραψε η φίλη της Σάρα Μέιν στη σελίδα GoFund Me. «Δεν θα γεμίσει τα κενά στις καρδιές μας και θα μείνουμε πάντα με ερωτήματα», πρόσθεσε.
Η Γιανγκ είχε υπηρετήσει στο στρατό για 16 χρόνια και κατατάχθηκε για πρώτη φορά όταν ήταν περίπου 18 ετών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ολοκλήρωσε δύο περιοδείες στο Αφγανιστάν, ανέφερε η Daily Mail. Λίγες μέρες πριν δημοσιευτεί η είδηση του θανάτου της, είχε αναρτήσει ένα μήνυμα γενεθλίων στο Instagram για την κόρη της, Γκρέισι.
Στο λογαριασμό τηςστο Instagram έκανε μόντελιγνκ ενώ παράλληλα προωθούσε την ψυχική υγεία. Η Γιάνγκ απέκτησε περισσότερους από 100.000 ακόλουθους σε έναν λογαριασμό στο Instagram, όπου διαφήμιζε ρούχα γνωστής εταιρείας αθλητικών ρούχων με επίκεντρο τις γυναίκες. Η ινφλουένσερ ζητούσε καλύτερη θεραπεία ψυχικής υγείας για τους βετεράνους, προσπαθώντας επίσης να καταπολεμήσει την έλλειψη στέγης μεταξύ πρώην στρατιωτών.
Προσφέρθηκε επίσης εθελοντικά να βοηθήσει βετεράνους στην αντιμετώπιση των τραυμάτων. Τον Σεπτέμβριο, έκανε μια ανάρτηση για την Εβδομάδα Πρόληψης Αυτοκτονιών θυμίζοντας πώς ο μεγαλύτερος αδερφός της αφαίρεσε τη ζωή όταν ήταν 14 ετών και ενθάρρυνε όποιον αντιμετώπιζε δυσκολίες να μιλήσει σε ειδικούς.
«Από έξω φαινόταν ότι τα είχε όλα», έγραψε η Μέιν σε ξεχωριστή ανάρτηση. «Η ψυχική ασθένεια είναι τόσο διαδεδομένη ειδικά στον στρατό. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να τα πάμε καλύτερα». Σχεδόν 25.000 δολάρια έχουν συγκεντρωθεί στη σελίδα GoFundMe της Γιανγκ. Τα χρήματα θα πάνε απευθείας στην κόρη της.

1 σχόλιο:

  1. Νομίζεις θα συγκινηθούν τα ανώτερα κλιμάκια?Δεν τους καίγεται καρφί και δεν θέλουν να αλλάξουν της κατάστασης με όλα τα προβλήματα και έλλειψης που υπάρχουν.Γιατι απλά ζούνε στον κόσμο τους δεν τους καίγεται καρφί και πολύ απλά δεν νοιάζεται κανένας στην τελική κανένας αξιωματικός δεν αυτοκτόνησε για το τρόπο ζωής του και όσοι αυτοκτόνησαν ήθελαν να κάνουν αλλαγές σωστές η όχι δεν θα το μάθουμε ποτέ, διότι ο στρατός ξέρει να καταστρέφει την ψυχική υγεία όλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή