Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Δένδιας-Μητσοτάκης έστειλαν άρον-άρον τη φρεγάτα ΥΔΡΑ στην Ερυθρά θάλασσα αδιαφορώντας για τα προβλήματα και τους κινδύνους!

Στον Ελληνικό Στρατό είμαστε όλοι Αναλώσιμοι.
Για τα συμφέροντα των εφοπλιστών, τους στρατηγικούς στόχους της άρχουσας τάξης, τους σχεδιασμούς ΗΠΑ και ΕΕ έστειλαν άρον άρον τη φρεγάτα ΥΔΡΑ στην Ερυθρά θάλασσα.
Όπως επισημαίνουν όμως δημοσιεύματα "ουδείς έχει κινητοποιηθεί για τα επί της ουσίας προβλήματα που φαίνεται να υπάρχουν και προκαλούν μεγάλο προβληματισμό για την αποστολή:
Παραιτήθηκε μηχανικός της φρεγάτας ΥΔΡΑ, γιατί δεν έγιναν δεκτές οι τεχνικές του εισηγήσεις για συγκεκριμένα ζητήματα που θα έπρεπε να αντιμετωπιστούν πριν τον απόπλου της φρεγάτας;
Παραιτήθηκε και δεύτερος μηχανικός που αποσπάστηκε από άλλο πλοίο για να τον αντικαταστήσει για τους ίδιους λόγους;
Παραιτήθηκε και τρίτος μηχανικός που επίσης αποσπάστηκε, γιατί είχε ακριβώς την ίδια τεχνική εκτίμηση για τα όσα έπρεπε να γίνουν;
Όσα ζήτησαν οι μηχανικοί ,γιατί δεν μπορούσαν να γίνουν δεκτά από την ηγεσία; Ήταν θέμα κόστους ή χρόνου;
Τι και ποιος επιβάλλει τον άμεσο απόπλου της Φρεγάτας ΥΔΡΑ περιφρονώντας το ρίσκο που υπάρχει;
Σε ότι αφορά στον εξοπλισμό της φρεγάτας ΥΔΡΑ έναντι των απειλών που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, είναι ικανοποιημένη η ηγεσία από τις λύσεις που έχουν επιλεγεί;
Απόστρατοι Ανώτατοι Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, δεν κρύβουν την ανησυχία και τον προβληματισμό τους, ειδικά μετά από την ενημέρωση που είχαν σχετικά με την περιοχή που θα πλεύσει η φρεγάτα ΥΔΡΑ.
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΡΕΓΑΤΑΣ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους συνάδελφους ναύτες και το μόνιμο προσωπικό της Φρεγάτας να αντισταθούν και να αρνηθούν κάθε συμμετοχή-εμπλοκή τους στην νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Μέση Ανατολή.
Δεν θα θυσιαστούμε εμείς για τα κέρδη των Εφοπλιστών, τις στρατηγικές βλέψεις κερδοφορίας και στρατηγικής αναβάθμισης του ελληνικού αστικού κόσμου και κράτους, για τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.
Δεν θα γίνουμε εμείς τα πολεμικά πιόνια στον Πόλεμο Γενοκτονίας του κράτους Ισραήλ κατά του λαού της Παλαιστίνης.
Δεν θα συμβάλλουμε εμείς στην εξόντωση του λαού της Παλαιστίνης που υλοποιεί ο στρατός του Ισραήλ, μια πρωτοφανή γενοκτονία η οποία συντελείται με την στήριξη των κρατών της ιμπεριαλιστικής Δύσης.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
Στεκόμαστε ενάντια στους άξονες του πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ που οικοδόμησαν οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα στρατηγικά συμφέροντα της άρχουσας τάξης, τα κέρδη των εφοπλιστών και των επιχειρηματιών του τομέα ενέργειας.
Καμία συμμετοχή και εμπλοκή στη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης που σχεδιάζουν και υλοποιούν ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και Ισραήλ καθώς και στη γενίκευση του πολέμου εναντίον λαών της Μέσης Ανατολής.
Να κλείσει η βάση της Σούδας που αποτελεί κρίσιμος πυλώνα των επεμβάσεων των ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή.
Να σταματήσει η χρήση των 111 ΠΜ και 112 ΠΜ από τις αμερικανικές δυνάμεις.

Ο πόλεμος πρέπει να σταματήσει. Οι Παλαιστίνιοι πρέπει να απελευθερωθούν και να δικαιωθεί ο μακροχρόνιος αγώνας τους.
Είναι χρέος του αντιπολεμικού κινήματος να παλέψει για την ικανοποίηση των Δίκαιων Αιτημάτων του Παλαιστινιακού λαού.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Καθόλου απίθανο να βγάζουν τεμάχια από το ένα πλοίο στο άλλο είναι μόδα εδώ και χρόνια για να δηλώνουν κινητικότητα σε όλους τους τομείς και υπάρχουν και αυτή που κοιμούνται όρθιοι και δεν τους χτυπάει ο ήλιος και δεν έχουν καταλάβει την σοβαρότητα του προβλήματος ότι τρώνε λεφτά σε όλους τους τομείς χωρίς να υπάρχει λύσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή