Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

ΚΕΤΧ: Ο Ταξίαρχος Διοικητής τι απαντά για αυτό το αχούρι που κάνουν πάρτι τα ποντίκια;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από υποψήφιο έφεδρο αξιωματικό στο τεχνικό σώμα
Για όσους δε γνωρίζουν λοιπόν βρίσκομαι στο Κ.Ε.ΤΧ Πατρών, ένα μέρος που δε χαρακτηρίζεται ούτε ως στρατόπεδο ούτε ως σχολή.
Μαθήματα πάνε περίπατο για να καθαριστούν αποθήκες.
Στελέχη βγάζουν απίστευτο κόμπλεξ και υπάρχουν σκηνικά εξευτελισμού στην ώρα του πρωινού -στοχευόμενα στους ΥΕΑ- ευτυχώς να πω ότι δεν υπήρξε εξύβριση παρά μόνο ανάρμοστη φρασεολογία, ύφος και συμπεριφορά.

Φτάνουμε πρώτη μέρα στο ΚΕΤΧ μας πάνε στον χώρο που μας απευθύνεται με τα οποία προβλήματα και φθορές, καθαρίζουμε, συντηρούμε και στις τρεις, τέσσερις μέρες μας λένε «μπράβο, τώρα φεύγετε και πάτε στο τάδε κτήριο φιλοξενούμενοι».

Εντωμεταξύ η σχολή στην οποία υπαγόμαστε έχει τους ξενώνες και έναν όροφο με δύο θαλάμους χωρητικότητας άνω των 40 ατόμων στο σύνολο. Έρχονται χαμηλόβαθμοι Αξιωματικοί που θα πάνε στους ξενώνες, στον δεύτερο όπου ήμασταν εμείς, θα εγκατασταθούν οι (4) στελέχη όπου έμεναν στους ξενώνες και εμείς για κάποιο λόγο σε άλλο κτίριο ενώ χωρούσαμε άνετα (βλέπε 10 άτομα).

Ας πούμε ότι ήμασταν ενήμεροι απ’ τη ΣΕΑΠ για τη αντιμετώπιση των ΥΕΑ -σε αντίθεση με το παρελθόν που μας σέβονταν λίγο παραπάνω.

Ξεκινάμε λοιπόν τον λόγο ύπαρξης της συγκεκριμένης καταγγελίας, αναφέρουμε επανειλημμένα ύπαρξη ποντικών στο κτήριο, έχοντας δει τα ποντίκια να κόβουν βόλτες στις σκάλες, έξω απ’ το θάλαμο, στα παπούτσια μας και ου το καθ εξής, καμιά δράση .

Εντωμεταξύ τα ποντίκια με το που έπεφτε ησυχία ακούγονταν λες και έκαναν πάρτι, στην οροφή, στους τοίχους.

Φτάνουμε να δούμε ένα πρωί το ποντίκι να βγαίνει απ το θάλαμο μας, το αναφέρουμε, το ξανά βλέπουμε, το ξανά αναφέρουμε, μη μακρηγορώ εχθές και προχθές το βράδυ ακούγαμε απ’ τους -σε άθλια κατάσταση - φωριαμούς ήχους ξεκάθαρα τρωκτικού που κάτι ροκανίζει.

Δε βρήκαμε τίποτα μέσα στο βράδυ και εξαντλημένοι όλοι μας (μιας και 7/10 άτομα είναι καθημερινά υπηρεσία, ασχέτως που ο λόχος διοικήσεως έχει γύρω στις 30 υπηρεσίες στα περίπου 90 άτομα) πέφτουμε και τσεκάρουμε σήμερα το πρωί .

ΠΟΝΤΙΚΟΚΟΥΡΑΔΑ σε ρούχα και τσάντες το/τα τρωκτικό/α είχαν ροκανίσει χαρτιά, μερικά συσκευασμένα σνακ, ακόμα και μπουκάλι νερού στο ανενόχλητο φαγοπότι τους, από τη στιγμή που (3) εβδομάδες κανένα αρμόδιο στέλεχος δεν έδωσε λύση ή έστω μια παγίδα -θα φύγουν σε ούτε μήνα, ΥΕΑ είναι δε τους συμφέρει να πάρουν κακές αξιολογήσεις, εικάζουμε θα σκεφτήκαν.

Σήμερα λοιπόν θα λέτε όλοι κάποιο μετρό θα πάρθηκε προκειμένου έστω να ζούμε έστω σε αξιοπρεπείς συνθήκες χωρίς τον κίνδυνο έως και θανατηφόρας μόλυνσης από ποντίκια, μιλάμε για πρωτάκουστες συνθήκες ΕΠΙΒΊΩΣΗΣ πλέον μιας και κυριολεκτικά κάθε βράδυ κυκλοφορούν ανενόχλητα τρωκτικά γύρω μας, από θέμα τύχης ή όρεξης δεν έχουμε ακόμα δαγκωματιές σε αυτιά και μύτες συμμαθητών μου, αλλά για πόσο άραγε θα στεκόμαστε τυχεροί;

Για πόσο θα υπομένουμε την ήδη απαιτητική καθημερινότητα στην οποία οι ΥΕΑ δοκιμαζόμαστε;

Για πόσο ακόμα οι μανάδες, οι πατεράδες και οι συγγενείς μας θα υπομένουν μαζί μας το άγχος της επόμενης νύχτας, μη τους πάρουν τηλέφωνο από νοσοκομείο να τους πουν ότι τα παιδιά τους αρρώστησαν βαριά λόγω κακουργηματικής αμέλειας και αδιαφορίας Αξιωματικών να κάνουν, όχι το παραπάνω, αλλά ΤΟ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ, να φροντίσουν για την υγεία μας;

Για πόσο θα παραμένουν ατιμώρητοι, στο απυρόβλητο, αξιωματικοί του Ελληνικού στρατού λόγω διασυνδέσεων, ενώ καθημερινά, από αμέλεια ή αδιαφορία, αφήνουν στην τύχη τους παιδιά που ορκίστηκαν να βγάλουν στην κοινωνία προσαρμοσμένα ή τουλάχιστον υγιή ψυχή τε σώματι;
Η φωνή ενός εκ των 10 ΥΕΑ, ενδεχομένως και πολλών άλλων στρατιωτών ανυπεράσπιστων καίμε πνιγμένη τη φωνή τους .

Η αγανάκτηση ενός ΥΕΑ απογοητευμένου την κατάντια που βρίσκεται ο στρατός που κάποτε ο πατέρας του υπηρέτησε ως Δόκιμος Ειδικών Δυνάμεων, με 52 άλματα ,και με εντελώς διαφορετική ανάμνηση του ελληνικού στρατού με αυτόν που καλείται να υπηρετήσει ο γιος του και οι συμμαθητές του.

Απόγνωση και απογοήτευση, κατάντια να παρακαλάμε για την βασική υγιεινή, ντροπή και τιμωρία στους αρμόδιους .

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Πέρα από όλα τα άλλα είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι σήμερα, το 2024 οι φαντάροι βιώνουν πολύ χειρότερες συνθήκες σε σύγκριση με το παρελθόν.
 ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΚΙΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου