Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Ποιο Φιλανδικό Μοντέλο; Εδώ πάγωσαν οι Έλληνες Αξιωματικοί χωρίς παλτό! ΒΙΝΤΕΟ

Την "άκουσαν" για τα καλά οι στρατιωτικοί που  συνόδευαν στη Φιλανδία τον  Υπουργό Νίκο Δένδια, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, στο νέο σόου που έδωσε εκτός έδρας για να μας πουλήσει τη παραμύθα του για το Φιλανδικό Μοντέλο στρατιωτικής θητείας.
Έλληνες Στρατιωτικοί παγωμένοι, με κατακόκκινα πρόσωπα, και χωρίς παλτό. 
Ο Νίκος Δένδιας που θέλει να διατηρήσει να αναβαθμίσει την εργασιακή εκμετάλλευση της νεολαίας, δίνοντας ένα Πιστοποιητικό για Δωρεάν Εργασία 12 μηνών.
Νίκος Δένδιας που δεν λέει κουβέντα για τον αυξημένο μισθό του Φιλανδού στρατιώτη, αλλά πουλά φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες διατηρώντας τον μισθό ξεφτίλα των 8,7 ευρώ.
Νίκος Δένδιας που δεν λέει κουβέντα για την Στράτευση των Φτωχών Γυναικών.
Αυτή είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο Στρατός της.  


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

5 σχόλια:

  1. Πείτε του Δένδια να μην πηγαίνει Φιλανδία για το Φιλανδικό Μοντέλο που θέλει να φέρει στον Ελληνικό Στρατό! Ας πάει μέχρι το Ελ μπασαν να φέρει το Αλβανικό Μοντέλο αυτό ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ! Και πολύ σας είναι!!! Εντάξει στην Φιλανδία πήγε ταξιδακι ΤΖΑΜΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσα ΠΑΛΤΑ που έχει ο Στρατός δεν χρειάζονται άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας πόνεσε η κοιλιά από τα ΓΈΛΙΑ όποιος ξέρει από τον Ελληνικό Στρατό τι παίζει πρέπει να Γελάει μέρες να είναι καλά ο Άνθρωπος να μας χαρίζει τέτοιες υπέροχες στιγμές!Πεθάναμε στα Γέλια Φιλανδικό Μοντέλο στους ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε γλετζέδες οι αναγνώστες του "Σπάρτακου" και γλεντάμε τον Δένδια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το φινλανδικό μοντέλο θέλει λεφτά και τεράστιες αλλαγές σε μονάδες άλλες τα έχουν και άλλες δεν έχουν τίποτα ακόμα κατά 80% δεν έχουν γίνει ποτέ αλλαγές και στα νησιά είναι 100 χρόνια πίσω σε όλα.Παντα θα υπάρχει στρατόπεδο που είναι ωραίο αλλά και εντελώς χάλια ,πήγα την 1 που ήταν χάλια ούτε σκούπα δεν υπήρχε και θέρμανση μετά την αναβολή σε άλλο μέρος για κάποιο λόγο Κομοτηνή ήταν άλλος κόσμος 50-50 όπως και να είναι χάλια μαύρα θες λεφτά για όλα δεν γίνεται όταν δεν περνει χαρτί για ειδικότητα που να το χρησιμοποιήσει και έξω άσε ακόμα και τότε τα steyer έχουν τα χάλια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή