Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Εντείνονται τα "μαγειρέματα" για τις Κρίσεις Ενόπλων Δυνάμεων: Πότε συνεδριάζει το ΣΑΓΕ – Σήμερα συνεδρίαση του ΑΣΣ

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, αναμένεται να ξεκινήσουν σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι τακτικές και έκτακτες κρίσεις και στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.
Εκτός απροόπτου την Παρασκευή 1 Μαρτίου το πρωί θα συγκληθεί το ΣΑΓΕ και το απόγευμα τα ανώτατα συμβούλια (ΑΣΣ, ΑΝΣ, ΑΑΣ).
Σύμφωνα με τη νομοθεσία οι τακτικές κρίσεις, θα πρέπει να διεξαχθούν από 1 έως 10 Μαρτίου εκάστου έτους, όπου θα κριθούν οι Συνταγματάρχες, Ταξίαρχοι και Υποστράτηγοι, Όπλων – Σωμάτων και οι αντίστοιχοί τους σε ΠΝ και ΠΑ, ενώ θα γίνουν και οι τοποθετήσεις.
Στο Στρατό Ξηράς, έχει προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί ΑΣΣ, όπου οι Αντιστράτηγοι θα συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και θα κάνουν τις πρώτες εισηγήσεις τους.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
Το γλύψιμο...
Το βύσμα...
Η σχέση με πολιτικούς της ΝΔ, Μητροπολίτες και Δημάρχους, αλλά και σημαντικούς οικονομικούς παράγοντες {ονόματα λεν λέμε, Ομίλους δεν θίγουμε...} 

Και για να μην ξεχνιόμαστε...
Πάνω απ' όλα...
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ 

3 σχόλια:

  1. Άριστοι θα κρίνουν τους άριστους του 12,2 που πάτε ορε παλικάρια! Σε 25 χρόνια από τώρα ο τότε αρχηγός στρατού θα έχει μπει στην Ευελπίδων με 12,2 τρελό γέλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φέτος βλέπω με 10 να μπαίνουν Ευελπίδων! Τους έχουν πάρει χαμπάρι ότι είναι μακράν η χειρότερη δουλειά και κανένας νέος δεν ενδιαφέρεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά με θέλουν να λέγονται και ΑΕΙ έλεος! Με 12,2 πρώην ΤΕΙ και πολύ σας είναι και τι ΤΕΙ Ζωικού κεφαλαίου η Ιχθυοκαλλιέργειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή