Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Άφησαν ελεύθερους τους ΟΥΚάδες που συνέλαβαν για σχέση με την Ελληνική ΜΑΦΙΑ και κάνουν το κορόιδο για την κλοπή Πολεμικού Υλικού στην Λέρο!

Πολλά ερωτήματα για την κυβέρνηση και την Στρατιωτική Δικαιοσύνη προκάλεσε η απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς όρους τα δύο μέλη της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών. Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν πλημμεληματικές κατηγορίες και θα διενεργηθεί περαιτέρω έρευνα.
Τόσο απλά....
Το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΘΑ έπαθαν ταραχή καθώς αποκαλύφθηκε για μια ακόμη φορά η σχέση των Ειδικών Δυνάμεων με την Μαφία και όχι μόνο.
Όπως δεν έχει γίνει η παραμικρή αναφορά και σύνδεση με την μεγάλη κλοπή στρατιωτικού υλικού από αποθήκες του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο, το φθινόπωρο του 2019! 
Ήταν το πρώτο μεγάλο φιάσκο της νέας τότε κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Η κυβέρνηση της ΝΔ είχε ενεργοποιήσει τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της τόνιζαν για την κλοπή των πυρομαχικών, των αντιαρματικών και των ναρκών, ότι η σύλληψη των ενόχων θα γίνει άμεσα! 
Πέρασαν πέντε (5) χρόνια...
Και όσο βρήκαν τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ, άλλο τόσο συνέλαβαν και αυτούς.
Η υπόθεση θάφτηκε, όπως πολλές άλλες τα τελευταία χρόνια.
Τους θυμίζουμε:Κλοπή Λέρου: στους ΟΥΚάδες δρουν φασίστες, κλέφτες και συνεργάτες λαθρεμπόρων;
Ένα καλά κρυμμένο μυστικό των Ενόπλων Δυνάμεων έρχεται ξανά στο προσκήνιο.
Αυτό δεν είναι άλλο από την σύνδεση των ΟΥΚάδων με την Ναζιστική Ακροδεξιά, τους λαθρεμπόρους και τον κόσμο της παρανομίας, αλλά και τους πλούσιους που Υπηρετούν ως Μπράβοι.
Κατά καιρούς έχει αποκαλυφθεί η σχέση των ΟΥΚάδων -είτε του Πολεμικού Ναυτικού, είτε του Λιμενικού- με την οργανωμένη Εγκληματικότητα π.χ. όταν είδαν το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ για βομβιστικές επιθέσεις της Μαφίας με εκτελεστικά όργανα μέλη των Ειδικών Δυνάμεων!
Επίσης, η σχέση των Ειδικών Δυνάμεων με τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες. Να θυμίσουμε τη σύλληψη γνωστού τραπεζίτη, όταν αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε πολυμελής ομάδα, αποτελούμενη από άνδρες των ΜΑΤ και των Ειδικών Δυνάμεων που του προστάτευαν!
Ή τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων που έπαιρναν άδεια από την Υπηρεσία τους, για να πάνε στον Ινδικό Ωκεανό να συνοδεύσουν τα πλοία των Ελλήνων εφοπλιστών!
Η σχέση των ΟΥΚάδων με την Ναζιστική Ακροδεξιά είναι γνωστή. Όπως και η σχέση των διαφόρων εθνικιστικών Λεσχών Εφέδρων ή των διαφόρων συλλογικοτήτων Εφέδρων Καταδρομέων.
Όλα αυτά έρχονται ξανά στο προσκήνιο μετά τις αποκαλύψεις για την Κλοπή οπλισμού στην Λέρο και την συμμετοχή των μελών των Ειδικών Δυνάμεων.
Διαβάζουμε:
Κλοπή οπλισμού στη Λέρο: Τα δύο κλειδιά "δείχνουν" τον βασικό ύποπτο

Το παρασκήνιο της αφαίρεσης αντιαρματικών και εκρηκτικών από τη βάση του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο αποκαλύπτει η εφημερίδα ''τα ΝΕΑ''.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και του ΓΕΕΘΑ υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η κλοπή του πολεμικού υλικού από τη ναυτική βάση συνδέεται με παράνομες δραστηριότητες ορισμένων ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού και πως η κλοπή έχει σχέση με λαθρεμπορικές δραστηριότητες ή συνεργασία με ποινικούς. Παράλληλα, απομακρύνεται το ενδεχόμενο η αφαίρεση του οπλισμού να σχετίζεται με δράση οργανώσεων «αντάρτικου πόλης».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τουλάχιστον ένας ή δύο άνδρες των ΟΥΚ που έδιναν το παρών στη συγκεκριμένη βάση εισέρχονταν στην αποθήκη απ' όπου χάθηκε ο οπλισμός προκειμένου να βοηθούν τον διαχειριστή του χώρου σε καθημερινές επιθεωρήσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τα προαπαιτούμενα ασφαλείας( θερμοκρασία χώρου, υγρασία, τυχόν παραβιάσεις). Ερευνάται σοβαρά το ενδεχόμενο να υπήρξαν τους τελευταίους μήνες διαδοχικές αφαιρέσεις αντιαρματικών ρουκετών, εκρηκτικών, ναρκών στη διάρκεια των καθημερινών ελέγχων από άτομα που είχαν αποκτήσει νόμιμη πρόσβαση στην αποθήκη και κλειδιά του συγκεκριμένου χώρου.

Όμως τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ερευνούν και άλλες εκδοχές για την απώλεια του οπλισμού και δεν αποκλείουν την ανάδειξη άλλων στοιχείων στην εν λόγω έρευνα. Μάλιστα, η προηγούμενη απογραφή οπλισμού φερόταν ότι είχε γίνει - σύμφωνα με τα επίσημα παραστατικά - στις 31 Δεκεμβρίου 2018 και ήδη αναζητήθηκε αν ήταν πραγματική ή υπήρξε τυπική διαδικασία χωρίς καταμέτρηση. Ήδη, κλήθηκε για κατάθεση ο προηγούμενος διαχειριστής της αποθήκης που τώρα έχει μετατεθεί σε άλλη στρατιωτική υπηρεσία.
Νομίζουμε, ότι το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων βγαίνει βαριά λαβωμένο.
Συνεργασία ανδρών του με την Οργανωμένη Εγκληματικότητα.
Αποθήκες φρούρια, με κάμερες και ειδικές προδιαγραφές, όπου πραγματικά γίνεται το έλα να δεις...Και μετά από όλα αυτά, η κυβέρνηση προωθεί σχέδια εξοπλισμού Χιλιάδων Φασιστών στην Εθνοφυλακή!
Κλοπή στο Πολεμικό Ναυτικό: γιατί παραπληροφορούν; Μέχρι την 17 Νοέμβρη θυμήθηκαν! diktiospartakos.blogspot.com

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου