Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Σχολή Ευελπίδων: ο Συνταγματάρχης Διοικητής Συντάγματος είναι Ντροπή της ΣΣΕ;

Στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων έχει χαθεί η μπάλα με τα καψόνια και τις βαρβαρότητες των 4ετων και 3ετων εις βάρος των σπουδαστών μικρότερων ετών.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός που μας καταγγέλλουν γονείς.
Σε νυχτερινή Αναφορά σπουδαστής άφησε εμβρόντητους τους συναδέλφους του και φυσικά τους τρομοκράτησε, όταν χαρακτήρισε τον Συνταγματάρχη, Διοικητή του Συντάγματος "Ντροπή της Σχολής Ευελπίδων"....
Γιατί όμως χαρακτήρισε "Ντροπή της Σχολής Ευελπίδων" τον Συνταγματάρχη;
Γιατί ο Συνταγματάρχης λέει "να μην γίνονται καψόνια"...
Μάλιστα, ο Συνταγματάρχης εξαγρίωσε τον σπουδαστή γιατί έχει δώσει email σε πρωτοετείς σπουδαστές για να καταγγέλλουν τα βίαια περιστατικά.
Άραγε σε ποια άλλη μονάδα του Ελληνικού Στρατού θα υπήρχε περίπτωση κατώτερος στρατιωτικός να βγει στην Αναφορά και να επιτεθεί λεκτικά σε Ανώτερο Αξιωματικό και μάλιστα Διοικητή;
Άρα για να προβεί ο σπουδαστής σε μια τόσο ακραία ενέργεια σημαίνει ότι θεωρεί "ότι τον παίρνει να το κάνει, ότι δεν θα υπάρξουν συνέπειες για αυτόν... "

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Το ζήτημα με τα καψόνια και τις βαρβαρότητες των σπουδαστών προς τους νεότερους συναδέλφους τους έχει πάρει πρωτόγνωρες διαστάσεις.
Θα ακολουθήσουν και άλλες καταγγελίες από το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Οι ευθύνες βρίσκονται στο Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ.
Οι Υπουργοί Άμυνας Δένδιας και Κεφαλογιάννης προπαγανδίζουν το Φιλανδικό μοντέλο και τον εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στην πραγματικότητα ετοιμάζουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμει για τις ιμπεριαλιστικές αποστολές εκτός συνόρων.
Η συμμετοχή-εμπλοκή του Ελληνικού Στρατού σε Κτηνώδεις Πολέμους απαιτεί Κτηνώδεις Αξιωματικούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες.
Πρέπει να αντισταθούμε με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο και εθνικισμό, την κυβέρνηση, τους Αμερικανούς, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

1 σχόλιο:

  1. ελα ρε εδω χαμηλοβαθμοι υπαξιωματικοι εποπ επιλοχιες βριζανε με χυδαιες εκφρασεις και ωρυοταν μπροστα στο διοικητηριο διοικητη γιατι τους εβαλε σε ασκηση.... το παρακολουθουσα με τα ματια μου βγηκα απο το κψμ να δω τι εγινε λες και θα γινει φονικο... οπως ελεγε και ενας υποδιοικητης στο στρατο εχει καταργηθει η ιεραρχια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή