Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης σε μπάτσους: εσείς είστε το κράτος! 107 καταδικασμένοι αστυνομικοί είναι στα πόστα τους

Armyvoice News
Νέα βόμβα Μαρινάκη κατά της κυβέρνησης από την εφημερίδα το ΒΗΜΑ: 107 καταδικασμένοι αστυνομικοί είναι στα πόστα τους
Ένα ακόμη δημοσίευμα που πλήττει το κύρος και την αξιοπιστία της αστυνομίας κάνει το Βήμα της Κυριακής, καθώς αποκαλύπτει ότι 107 αστυνομικοί που έχουν καταδικαστεί συνεχίζουν να υπηρετούν, ακόμη και σε νευραλγικές θέσεις.

Το «ΒΗΜΑ της Κυριακής» αποκαλύπτει στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με τα οποία 107 αστυνομικοί που έχουν διαπράξει σοβαρά ποινικά αδικήματα, έχουν καταδίκες και έχει ζητηθεί πειθαρχικά η απόταξή τους από το αστυνομικό σώμα, παραμένουν σήμερα στην αστυνομία, υπηρετώντας ή όντας ενεργοί εντός της αστυνομίας.

Οι εν λόγω αστυνομικοί που έχουν μετατεθεί δυσμενώς σε περιφερειακά Α.Τ. καλούνται να αντιμετωπίσουν κρίσιμα ζητήματα για την ασφάλεια των πολιτών, χωρίς ωστόσο λόγω της αποστασιοποίησής τους και της δυσμενούς μεταχείρισής τους να ανταποκρίνονται επαρκώς στα καθήκοντά τους.

Υπολογίζεται ότι έχουν συλληφθεί επ αυτοφώρω ή ασκούνται ποινικές διώξεις για σοβαρά αδικήματα σε περίπου 150 αστυνομικούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων υπηρετούν κανονικά στο σώμα επειδή εκκρεμούν οι δίκες τους.

Παράλληλα, το «ΒΗΜΑ της Κυριακής» προχωρά σε αποκαλύψεις για τα κενά στο αστυνομικό σώμα.

Το μπαράζ αποκαλύψεων αναμένεται να αποτελέσει έναυσμα για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ώστε να συνεχίσει και να εντείνει την εκκαθάριση στην Αστυνομία.

Οι εξελίξεις όμως μπορούν ανά πάσα στιγμή να προσλάβουν τεράστιες διαστάσεις, με καταγγελίες και αποκαλύψεις που θα εκθέτουν νυν και πρώην υπουργούς για επιλογές, καθώς και τον στενό πυρήνα του Μαξίμου για… τοποθετήσεις.

Πολιτικά, η νέα αποκάλυψη έρχεται ενώ το Συνέδριο της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη και υπονομεύει τη δυναμική της θετικής επικαιρότητας που προσπάθησε να δημιουργήσει το Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου