Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

174 ΜΕΑ/ΑΠ: Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκαλύπτει τον τρόπο Συγκάλυψης του Τραμπούκου Αξιωματικού που γρονθοκόπησε και χαστούκισε

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που κατήγγειλε Αξιωματικό της 174 ΜΕΑ/ΑΠ γιατί γρονθοκόπησε και χαστούκισε εκπαιδευόμενο ΕΠ.ΟΠ., έρχεται να παρέμβει εκ νέου, περιγράφοντας τον τρόπο που επιχειρείται η συγκάλυψη του Τραμπούκου Αξιωματικού.
Θυμίζουμε:

Αντί λοιπόν να κάνουν ΕΔΕ και η υπόθεση να πάρει το δρόμο της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης, μεθοδεύουν το πως ο Αξιωματικός να μείνει στο Απυρόβλητο και να συνεχίσει την τραμπούκικη δράση του.
Στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ καταγγέλλεται ότι Αξιωματικοί επιχειρούν να παρουσιάσουν ότι το βίαιο περιστατικό δεν συνέβη σε ώρα εκπαίδευσης ή υπηρεσίας, αλλά σε ώρα ανάπαυλας, γιατί ακριβώς υπάρχει διαφορά στην ποινή.
Σε δεύτερο επίπεδο, προσπαθούν να υποβαθμίσουν την επίθεση του Αξιωματικού και να διαστρεβλώσουν το τι έγινε.
Η επίθεση βαφτίζεται αστεϊσμός εν ώρα χαλάρωσης, χαβαλές με επίδειξη κινήσεων καράτε, που προκάλεσαν δύο επαφούλες με κοιλιά και το πρόσωπο του θύματος.
Έτσι βαφτίζουν οι πρωταγωνιστές της συγκάλυψης την γροθιά και το χαστούκι!
Την διαδικασία Συγκάλυψης φέρεται να συντονίζει Ανώτερος Αξιωματικός της 12ης Μεραρχίας με ενεργό απεχθή ρόλο.  
Εφαρμόζει την τακτική του μαστιγίου και του καρότου.
Καταρχήν καλοπιάνουν το θύμα ΕΠ.ΟΠ. λέγοντας του ότι ο κάθε Αξιωματικός είναι πατέρας των υφισταμένων του....
Ρωτούν λοιπόν τον ΕΠ.ΟΠ. "αν έχει φάει ξύλο από τον πατέρα του, αλλά τον πήγε στην Αστυνομία; Γιατί πρέπει να τιμωρηθεί ο Αξιωματικός που υπηρεσιακά είναι πατέρας τους ΕΠ.ΟΠ. και νοιάζεται για το καλό του;"

Από την άλλη μεριά με Απειλές διαμορφώνουν ένα κλίμα τρομοκρατίας, υπονοώντας ότι αν δεν επικρατήσουν και δεν διατυπωθούν τα παραμύθια τους στις επίσημες διερευνητικές διαδικασίες, τότε ο ΕΠ.ΟΠ. δεν θα έχει καλή πορεία στον Στρατό...!    

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Απαιτούμε να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να εφαρμοστούν όλες οι προβλέψεις για τέτοιου είδους τραμπούκικες πράξεις και αντιλήψεις.
Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ πρέπει να Αποτύχει.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο πρωταγωνιστής είναι χαμηλόβαθμος Αξιωματικός.
Εφαρμόζει αυτά που έμαθε στην Σχολή Ευελπίδων.
Οι Τραμπουκισμοί εναντίον κατωτέρων Ιεραρχικά είναι μέρος της εκπαίδευσης στις Στρατιωτικές Σχολές, πλέον γίνονται και καθημερινότητα των μονάδων.
Πληθαίνουν οι καταγγελίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ όπου αναφέρονται αντίστοιχα βίαια περιστατικά με πρωταγωνιστές Αξιωματικούς.  
 Αυτά όμως παθαίνεις όταν επιλέγεις να γίνεις Μισθοφόρος Στρατιώτης.
Κανένας σεβασμός δεν υπάρχει για τον ένστολο μπράβο των εφοπλιστών, των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ, κυνηγός των προσφύγων και τρομοκράτης της μειονότητας.
Όταν αποφασίζεις να σκοτώσεις και να σκοτωθείς για τα συμφέροντα τους, κοιτώντας το βόλεμα σου.
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ-ΝΕΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟς ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ. και Στρατιωτικός.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου