Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Η φρεγάτα Ύδρα κατέρριψε UAVs στον Κόλπο του Άντεν και αποκάλυψε ξανά τις θανάσιμες αδυναμίες της

Η Επικίνδυνη πολεμική εμπλοκή του Πολεμικού Ναυτικού στην Ερυθρά Θάλασσα αποκαλύπτεται ξανά.
Γιατί μπορεί ο ΥΕΘΑ Δένδιας, που αποφάσισε την αποστολή της φρεγάτας ΥΔΡΑ στην Ερυθρά θάλασσα, να πανηγυρίζει γιατί η φρεγάτα έβαλλε με πυροβόλο εναντίον δύο μη επανδρωμένων αεροχημάτων (UAVs), ένα εκ των οποίων κατερρίφθη και το άλλο απομακρύνθηκε.
Αλλά αποκάλυψε ξανά τις τραγικές ελλείψεις σε αναγκαίο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση των drone.
Το πιο σημαντικό όμως ζήτημα είναι ότι η φρεγάτα ΥΔΡΑ που δρα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πολεμικής επιχείρησης «Ασπίδες» -στην οποία πρωτοστατεί το ελληνικό αστικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας και με την ενεργοποίηση του Στρατηγείου στην Λάρισα, παίρνει μέρος στον βρώμικο πόλεμο του Ισραήλ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης, εντάσσεται στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ και της ΕΕ, εξυπηρετεί την κερδοφορία των εφοπλιστών αντιμετωπίζοντας το πλήρωμα ως Αναλώσιμους.
Απαιτούμε την άμεση επιστροφή της Φρεγάτας ΥΔΡΑ.
Καλούμε τον λαό μας σε μαζικό και αποφασιστικό αγώνα για την απεμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία.
Πρέπει να Μπλοκάρουμε τη Μηχανή του Πολέμου και τους Πολεμικούς Εξοπλισμούς με Αντιπολεμικό Κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου