Κυριακή 14 Απριλίου 2024

71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία: Είμαστε οι Μισθοφόροι των εφοπλιστών, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ

Σε Επιστολή καταγγελίας τους φαντάροι και χαμηλόβαθμοι στρατιωτικοί τονίζουν ότι κανείς δεν δικαιούται να αδιαφορήσει για τα όσα συμβαίνουν στην μαρτυρική Λωρίδα της Γάζας.
Ξεπέρασαν τους 33.000 Παλαιστίνιοι που έχουν σκοτωθεί και τους 76.000 αυτοί που έχουν τραυματιστεί από τον Κατακτητή Ισραηλινό στρατό που δολοφονεί με αμερικανικά όπλα και πυρομαχικά τα οποία μεταφέρονται μέσω της Ελλάδας.
Ταυτόχρονα η κυβέρνηση της ΝΔ στέλνει τη φρεγάτα ΥΔΡΑ στην Ερυθρά θάλασσα για να προστατεύσει τους εφοπλιστές που εφοδιάζουν το Ισραήλ, εντασσόμενη στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς ΗΠΑ και ΕΕ.
Παράλληλα, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις εμπλέκονται τα μέγιστα στον βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία.
Η κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο έστειλε εφόδια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στην Ουκρανία αδειάζοντας τις αποθήκες του ελληνικού στρατού.
Όχι  μόνο μετέτρεψε την Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο σε πολεμικό κόμβο για την μεταφορά αμερικανικών και ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων και εφοδίων σε Ουκρανία και Ανατολική Ευρώπη.
Όχι μόνο κλιμακώνει την αγορά όπλων και τις ασκήσεις εναντίον της Ρωσίας, αλλά σχεδιάζει να στείλει και στρατεύματα στην Ουκρανία.
Για αυτό υπέγραψε την ελληνο-αμερικανική συμφωνία που προβλέπει την δράση ελληνικών στρατευμάτων στην Ευρώπη υπό τις διαταγές των ΗΠΑ.
Ήδη έχουν σταλεί ελληνικά στρατεύματα, Ειδικές Δυνάμεις και παρατηρητές σε Κόσοβο, Βοσνία, Βουλγαρία και Ρουμανία που στήνονται τεράστιες βάσεις του ΝΑΤΟ όσο πιο κοντά γίνεται στην Ρωσία, με επιχειρησιακό τομέα τη Μαύρη Θάλασσα.
Δεν είναι τυχαία άλλωστε τα δημοσιεύματα για την αποστολή ελληνικών F 16 στην Ουκρανία και οι διαπραγματεύσεις για αντιαεροπορικά  συστήματα S-300 στην Ουκρανία.    
Και σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε τις πολεμικές προετοιμασίες σε όλη την Ευρώπη που μετατρέπει σε Εχθρό την Ρωσία.
Βεβαίως, όπως μαθαίνουμε από τα δημοσιεύματα, σε όλη την Ευρώπη αυξάνονται Ακρίβεια, Ανεργία και Ανέχεια για τους λαούς που επιχειρούν να στρατολογήσουν είτε ως εφέδρους, είτε ως Μισθοφόρους Στρατιώτες, και να τους μετατρέψουν σε κρέας στα κανόνια για τα συμφέροντα τους.

Για όλους αυτούς τους λόγους θεωρούμε ότι εκατοντάδες ΕΠ.ΟΠ., ΟΒΑ, Υπαξιωματικοί και Αξιωματικοί έφυγαν και σκέφτονται να φύγουν από τον Ελληνικό Στρατό.
Κάθε μέρα συνειδητοποιούμε το λάθος που κάναμε καθώς κυνηγώντας ένα βόλεμα και την εργασιακή αποκατάσταση καταταγήκαμε ως Επαγγελματίες στρατιώτες στον Ελληνικό Στρατό που μας κατάντησε κυνηγούς προσφύγων, μπράβους των εφοπλιστών και Μισθοφόρους του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και τελικά των Αμερικανών.
Ενώ καθημερινά δίπλα μας βρίσκονται τα νέα παιδιά που φέρνουν Υποχρεωτικά στον Στρατό για να τα εκμεταλλευτούν εργασιακά και οικονομικά. 
Σε κάθε περίπτωση εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στον λαό της Παλαιστίνης και καταδικάζουμε το Ισραήλ που πραγματοποιεί Γενοκτονία.
Από την καθημερινή μας εμπειρία καταλαβαίνουμε ότι ο κίνδυνος γενικότερης πολεμικής σύρραξης πλησιάζει και ότι ο λαός μας κινδυνεύει από τις πολεμοκάπηλες επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ, που δεν είναι μόνη καθώς την στηρίζει το Αμερικανάκι ο Κασσελάκης του ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

1 σχόλιο:

  1. Δεν αποκλείεται καθολου να φυγουμε οταν μιλαμε σε ανώτερους και ειναι σαν να μιλαω σε τοιχο αλλα και να αφηνουν ανοιχτα χρεη για τις επιδείξεις και να απαιτουν οικονομικες θυσιες ( μιλαμε για 100 και 200 ευρω ανα ατομο και να τα καταστρεφουν η να τα πετανε σαν σκουπιδια τα υλικα ) που μαλλον εχουν ξεχασει η δεν θελουν να κανουν δαπανες και να περνουν τηλεφωνο,γιατι εκτος απο αυτο πρεπει να γινει ερευνα αγορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή