Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

ΚΕΥΠ Λαμίας: Ο απόλυτος προορισμός για βύσματα, βολεμένους και τεμπέληδες

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ 
Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Διαχρονικά, το ΚΕΥΠ Λαμίας θεωρείται από τα πλέον ανεξέλεγκτα στρατόπεδα στην Ελλάδα, σύμφωνα με φαντάρους αλλά και αξιωματικούς. Ένα μπάχαλο.
Χαμηλό επίπεδο διαβίωσης.
Ασυδοσία σε άδειες και εξόδους.
Ο απόλυτος προορισμός για βύσματα, βολεμένους και τεμπέληδες.
Με ορισμένες φωτεινές εξαιρέσεις, ευτυχώς. 
Ελληνικός Στρατός 2024: Διαπλοκή, Διαφθορά και Συναλλαγή!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Θυμίζουμε την πρόσφατη καταγγελία:

ΚΕΥΠ Λαμίας: Δωράκια από επιχειρηματία για να δίνονται άγραφες άδειες

Σύμφωνα με την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, περιγράφεται μια ακόμη περίπτωση Συναλλαγής με την παροχή "δώρων" από επιχειρηματία ώστε να χοηγηθούν Άγραφες Άδειες στο γιο του που υπηρετεί στη μονάδα.
Όπως μας γράφουν χαρακτηριστικά "απολαμβάνει ιδιαίτερα προνομιακή μεταχείριση με 48ωρες άγραφες κάθε Σαββατοκύριακο και 24ωρες άγραφες όποτε το επιθυμεί.  
Οπότε, οι μη βυσματούχοι φαντάροι και χαμηλόβαθμα στελέχη θα περάσουν υπέροχα. 
Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Συνάδελφοι πρέπει να παλέψουμε ενάντια στην Αδικία και τη Βυσματοκρατία, τις Πελατειακές σχέσεις και την εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.
Αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά ότι τις μονάδες αδειάζουν το Υπουργείο Άμυνας και ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα βύσματα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τα Ρουσφέτια τους και τα Προνόμια των Αξιωματικών.
Καλούμε τους συνφάνταρους να αντιδράσουν και να βγουν Παραπονούμενοι. Να στείλουν επιστολές καταγγελίας. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.
Να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου