Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Στρατός Ημαθία: Κωμικοτραγικά πράγματα με τα Αμετάθετα αλλά ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ αλληλοσυγχαίρονται

ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ αλληλοσυγχαίρονται γιατί λέει το γνωστό μιλιταριστικό φερέφωνο οι κοινοποιήσεις μεταθέσεων του Στρατού Ξηράς έγιναν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. 
Κάτι που θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες με τις μεταθέσεις εξωτερικού, διοικητών μονάδων καθώς και των υπολοίπων βαθμών αξιωματικών και υπαξιωματικών Ο-Σ. 
Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη τα τελευταία συμβούλια ΣΜΑΚΟ και ΣΜΑΚΣ καθώς και τα πρώτα συμβούλια Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών όπλων των βαθμών και προελεύσεων (ΣΜΑΥ).
Τι σημαίνουν όμως αυτές οι Μεταθέσεις;
Ποια Αμετάθετα παραμένουν αμετάβλητα;
Ποια Ρουσφέτια γίνονται εν όψει Ευρωεκλογών;

Όλα αυτά αποκαλύπτονται από τις συνεχείς καταγγελίες που γίνονται στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Όπως αυτή που περιγράφει το τι γίνεται στην Ημαθία.
Μόνο για γέλια είναι τα Επιτελεία, όταν άλλοι σε 24 χρόνια έχουν κάνει τον γύρο της Ελλάδας και μερικοί πχ στην Νάουσα Ημαθίας, έχουν 24 χρόνια στην ίδια μονάδα και περιμένουν να βγουν στην ΣΥΝΤΑΞΗ! 
Αλλά για αυτήν την κατάσταση πρέπει να δώσουμε και τα Συγχαρητήρια στους Υπουργούς Άμυνας, τους Επιτελείς και Διοικητές που πέρασαν από εκεί αλλά έκαναν τα στραβά μάτια.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

11 σχόλια:

  1. Ελπίζω να μην πάρουν μετάθεση και φέτος για να είναι η πρώτη μονάδα παγκοσμίως που ΕΠΟΠ από την τοποθέτηση βγαίνουν στην ΣΥΝΤΑΞΗ! Μόνο στο Ελλαδισταν γίνονται αυτά!! Αναμένουμε τις Άριστες Μεταθέσεις και φέτος για να επανέλθουμε στο θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι το μοναδικο στρατοπεδο υπαρχουν αρκετα που ειναι με 24 χρονια + και ΕΜΘ και ΕΠΟΠ αμεταθετοι στην τοποθέτηση

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ (ΟΔΗΓΟΣ STAYER 24 ΧΡΟΝΙΑ!) ΚΑΛΟ Ε? ΤΑ ΣΈΒΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο με λογια και παρατηρήσεις στην σελιδα δεν γινεται ,τιποτα ειδικα οταν δεν κανεις χαρτι

      Διαγραφή
  3. Αυτός δεν πρέπει να πάρει σύνταξη από τον Στρατό αλλά από το ταμείο των επαγγελματιών οδηγών χαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διάβαζα το άρθρο και τώρα κατάλαβα για ποια μονάδα μιλάτε! Είναι η μονάδα που συγκεκριμένος ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΌΣ διοργάνωνε ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΟΧΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠ !ΔΕΝ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις ειδικότητες τους μπορεί να μην τις ήξεραν αλλά στο ΤΑΒΛΙ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από πληροφορίες βγήκαν και στην Νάουσα Ημαθίας ΤΑ ΘΡΑΣΥΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑ 24 ΣΥΝΑΠΤΆ ΈΤΗ!ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΧΗΓΌΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το καλό το ΤΑΒΛΙ παίζεται το πρωί με τον πρωινό καφέ και για αυτό το έκαναν το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ ΣΕ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ! ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΑ ΚΟΡΌΙΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τοσα χρονια δεν το ξερατε οτι ειναι εκει?Γιατι δεν εκανε καποιος χαρτι για τα μορια ακομα και εαν εισαι παντρεμενος????ανεξαρτητος θεσμού, εαν δεν το κυνηγάτε δεν θα γινει τιποτα το μονο που θελει ειναι αναφορα και ονοματεπωνυμο (ειδικότητα) και εμεις τα ιδια 2 νησια και μετα μας ξεχασαν...το συστημα ειναι τοσο σαπιο που δεν παει αλλο ομως για παντρεμενους αλλαζουν τα δεδομένα οποτε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με αλλα λογια μετα απο 20 χρονια πηραν χαμπαρι καποια ατομα οτι δεν πηραν μεταθέσεις στην Ημαθία ανεξάρτητος βαθμού και θεσμου.Αυτα δεν ειναι τιποτα εχει στα νησια με 35 χρονια και δεν ειναι στο τοπο τους και ουτε ειναι η γυναικα τους απο εκει,ξεχασμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή