Τρίτη 7 Μαΐου 2024

88 ΣΔΙ ΛΑΦ ΜΥΡΙΝΑΣ Λήμνου: έλιωσαν τους φαντάρους για τα σχεδόν δωρεάν γεύματα το Πάσχα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Όπως μπορούμε να καταλάβουμε όλοι, απογειώθηκε τις μέρες του Πάσχα, η εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων που υπηρετούν στις Λέσχες Αξιωματικών.
Όπως γράφει και το γνωστό μιλιταριστικό σαιτ  "Ποιότητα, ποσότητα και εκπληκτικές τιμές για την πατροπαράδοτη Μαγειρίτσα το Κοκορέτσι και το Πασχαλινό Αρνί, από τη ΛΑΦ Μύρινας Λήμνου.
Δεν υπήρξε κανείς που να έμεινε παραπονούμενος.
Ασφυκτικά γεμάτη καθημερινά η κεντρική ΛΑΦ του νησιού, προσφέρει στην κυριολεξία υψηλού επιπέδου, γαστρονομικές υπηρεσίες".

Αλήθεια, το τι πέρασαν οι φαντάροι όλες αυτές τις μέρες ενδιαφέρει κανέναν;
Τι δουλειά έχουν οι συνφάνταροι στις Λέσχες Αξιωματικών;
Μα είναι οι Απλήρωτοι Δούλοι, που δουλεύοντας τσάμπα ως μάγειρες, σερβιτόροι, μπουφετζήδες και μπάρμαν ρίχνουν το λειτουργικό κόστος της ΛΑΦ, ώστε οι Αξιωματικοί να απολαμβάνουν σχεδόν δωρεάν ποτά και φαγητά.
Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΟΛΟΥΣ.
Να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
Πρέπει όλοι να ενισχύσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης Κινήματος Μέσα και Έξω από τον στρατό.
Η πάλη για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό Κίνημα για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Πολεμικών Εξοπλισμών, ενάντια στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου