Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Ουκρανία: Απώλειες Γερμανών και Γάλλων Μισθοφόρων Στρατιωτών της Λεγεώνας των Ξένων

Ρώσοι Αλεξιπτωτιστές ενημέρωσαν την Ρωσική Ανωτάτη Στρατιωτική Διοίκηση  πως κατά τη διάρκεια των μαχών στο Τσαβόρ Γιαρ ενεπλάκησαν και σκότωσαν επτά (7) Γάλλους Μισθοφόρους Στρατιώτες της Λεγεώνας των Ξένων και αδιευκρίνιστο αριθμό Γερμανών.
Είναι μια ακόμη απόδειξη ότι ο βρώμικος ιμπεριαλιστικός πόλεμος δια αντιπροσώπων στην Ουκρανία μπαίνει σε νά πολύ πιο επικίνδυνη φάση. 
Καθώς τα Ουκρανικά στρατεύματα υποχωρούν καθώς δεν μπορούν να συγκρατήσουν την ρωσική επίθεση, έχουμε την άμεση εμπλοκή Νατοϊκών στρατευμάτων.  
Οι πρώτοι 100 Γάλλοι στρατιώτες του 3ου Συντάγματος Πεζικού έφτασαν στην Ουκρανία και ακολουθούν ακόμη 1.400. Αμέσως προωθήθηκαν στην περιοχή του Σλαβιάνσκ.
Καθώς ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν, υλοποιώντας την ιμπεριαλιστική πολιτική του, που εξυπηρετεί τις ανάγκες του εσωτερικού πολιτικού παιχνιδιού, τις πωλήσεις γαλλικών όπλων, τους σχεδιασμούς του για μια Ευρώπη του Πολέμου εναντίον της Ρωσίας και τον ανταγωνισμό με τον Πούτιν από την Αφρική μέχρι τον Καύκασο, μπαίνει επικεφαλής του δυτικού πολεμοκάπηλου τυχοδιωκτισμού, στέλνει συνεχώς όπλα αλλά και στρατεύματα στην Ουκρανία. 
Τα πρώτα της στρατεύματα στην Ουκρανία φαίνεται πως έχει στείλει η Γαλλία όπως αναφέρουν δημοσιεύματα. Όπως αναφέρεται οι Γάλλοι στρατιώτες προέρχονται από το 3ο Σύνταγμα Πεζικού της Γαλλίας, το οποίο είναι ένα από τα κύρια στοιχεία της Λεγεώνας των Ξένων (Légion étrangère).
Όπως τονίζεται η γαλλική δύναμη έχει αναπτυχθεί προς υποστήριξη της Ουκρανικής 54ης Ανεξάρτητης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας στο Σλαβιάνσκ.

Φώτο: Shutterstock

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε στα τέλη Φεβρουαρίου πως δεν μπορεί να «αποκλειστεί» η ανάπτυξη χερσαίων δυνάμεων κρατών της Δύσης στην Ουκρανία, έπειτα από σύνοδο με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες στο Ελιζέ.
Άμεσα ήρθε η απάντηση από την Ρωσία.
Ο Σεργκέι Ναρίσκιν, επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας εξωτερικής κατασκοπείας SVR, δήλωσε ότι οποιοσδήποτε Γάλλος στρατιωτικός σταλεί στην Ουκρανία για να βοηθήσει τη χώρα στον πόλεμο κατά της Ρωσίας θα αποτελέσει στόχο προτεραιότητας για τα ρωσικά στρατεύματα, μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
«Αυτό (ένα γαλλικό απόσπασμα) θα γίνει προτεραιότητα και νόμιμος στόχος για επιθέσεις από τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις. Κάτι που σημαίνει ότι θα έχει την τύχη όλων των Γάλλων που έχουν έρθει ποτέ σε ρωσικό έδαφος με ξίφος», είπε ο Ναρίσκιν.

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ-ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

KATAΔIKAZOYME ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ είναι Συνυπεύθυνοι στο δράμα του λαού. Αιτία του πολέμου είναι οι Ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί.
Απαιτούμε την Απομάκρυνση των Αμερικανικών Στρατευμάτων από την Ευρώπη. Να κλείσουν οι Βάσεις. Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ. Να Απαγορευτούν τα Πυρηνικά Όπλα.
Καμιά εμπλοκή των βάσεων της Αλεξανδρούπολης/Σούδας και των Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων. Κανένας φαντάρος, στρατιωτικός και στρατιωτικό μέσο εκτός των ελληνικών συνόρων. Καμιά παροχή υπηρεσίας στις πολεμικές προετοιμασίες και επιχειρήσεις.
Ο Διεθνιστικός Αγώνας των λαών εναντίον ιμπεριαλιστών-καπιταλιστών να Επιβάλλει την Ειρήνη

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου