Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Νομοσχέδιο Δένδια: Ομηρεία όλων των Στρατιωτικών εν όψει Ευρωεκλογών

Στην ανακοίνωση μας για το νομοσχέδιο Δένδια που μέσα στα Πάσχα και λίγο πριν τις Ευρωεκλογές κατέθεσε το Υπουργείο άμυνας

τονίζαμε:
Πρόσφατα το ΥΠΕΘΑ κατέθεσε το δικό του σχέδιο νόμο με το οποίο πλήττονται τρίτεκνοι-πολύτεκνοι και ΑμεΑ αφού καταργεί το αμετάθετο που προβλεπόταν γι΄ αυτές τις κατηγορίες και τους μεταθέτει στα 6 χρόνια.
Η ρύθμιση έχει προκαλέσει πολύ μεγάλες αντιδράσεις καθώς ουδείς έχει καταλάβει τι προσφέρει.
Την ίδια ώρα που στο Πεντάγωνο υπηρετούν ορδές, το πρόβλημα των μεταθέσεων τοποθετήσεων είναι οι πολύτεκνοι στρατιωτικοί κι όσοι έχουν να φροντίσουν ΑμέΑ;
Μιλιταριστικά σαιτ διαφημίζουν το νομοσχέδιο του Δένδια αλλά ξεχνούν να αναφέρουν ότι διαφυλάττει ΜΟΝΟ το Αμετάθετο των Συνδικαλιστών στρατιωτικών πολλοί εκ των οποίων, μέλη της ΠΟΜΕΝΣ βρίσκονται αραχτοί στο Υπουργείο Άμυνας.
Και φυσικά δεν θίγει το Αμετάθετο των γαλάζιων βυσμάτων της ΝΔ.
Είναι χαρακτηριστικό το τι έγινε στην Θεσπρωτία όπου για να διατηρήσουν τα προκλητικά προνόμια τους και το Αμετάθετο δεκαετιών, μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, έτρεξαν να φτιάξουν Ένωση Στρατιωτικών.
Σε συνεννόηση με την ΠΟΜΕΝΣ, όπου και εντάχθηκαν.

Τι επιδιώκει επομένως η κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Άμυνας;
Δίνοντας μια εικόνα επιλεκτικής νομιμότητας και επιβολής κριτηρίων -αφού οι Συνδικαλιστές Στρατιωτικοί εξασφαλίζουν Αμετάθετο και Βόλεμα- ουσιαστικά καθιστά όλους τους στρατιωτικούς ομήρους!
Ψήφισα τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για να εξασφαλιστείς.
Όσο πιο μεγάλη ανάγκη έχεις -πολύτεκνοι, γονείς ΑΜΕΑ κλπ- τόσο πιο πολύ εξαρτημένοι είναι από τα γαλάζια παραμάγαζα που έχουν στηθεί στο Πεντάγωνο για να κάνουν Ρουσφέτια.
Πρόκειται για το τέλειο σύστημα για να πιάσει κομματικούς πελάτες η ΝΔ και εκβιάζοντας να αρπάξει την ψήφο τους. 

Σε φιλοκυβερνητικό μιλιταριστικό σαιτ αναφέρεται:

Έτοιμο προς κοινοποίηση είναι ”πακέτο” μεταθέσεων του Στρατού Ξηράς, το οποίο έχει περάσει συμβούλια και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και των υπογραφών.
Οι μεταθέσεις αφορούν Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς Όπλων και Σωμάτων με πρώτες αυτές του Εξωτερικού, οι οποίες είναι πιθανό να κοινοποιηθούν μέχρι την Πέμπτη, που λόγω της κοινής εργάσιμης ημέρας ανάμεσα στα δύο εορταστικά γκρουπ του Πάσχα, άπαντες θα βρίσκονται στις μονάδες.
Βέβαια υπάρχει η σκέψη όλες οι μεταθέσεις να αρχίσουν να κοινοποιούνται μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου γκρουπ στις 19 Μαίου και να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα.
Το σίγουρο είναι ότι τα συμβούλια στο 95% έχουν ολοκληρωθεί και οι περισσότερες αποφάσεις έχουν ήδη σταλεί για επικύρωση από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.   

Τι σημαίνει αυτό;
Όσοι στρατιωτικοί θεωρηθούν "ριγμένοι" θα τρέξουν να παρακαλέσουν για να εξασφαλίσουν την αρεστή μετάθεση. Είπαμε υπάρχουν και οι έκτακτες κρίσεις -που είναι περισσότερες των τακτικών-, υπάρχουν οι Αποσπάσεις κλπ.
Αν δεν θέλεις να μετατεθείς ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ.
Αν θέλεις να μετατεθείς εκεί που έχεις ανάγκη ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

  Κανένας νέος άνθρωπος δεν έχει θέση στον Ελληνικό Στρατό, δεν πρέπει να λερωθεί με αυτή τη Διαφθορά και Διαπλοκή, δεν πρέπει να Εμπλακεί με αυτά τα Ιμπεριαλιστικά Εγκλήματα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Και το περίφημο αυτό νομοσχέδιο δεν έχει για ακόμη μια φορά ρύθμιση για το συνταξιοδοτικό θέμα των ΕΠΟΠ..Στα 50 έτη "πετάνε" το προσωπικό στον δρόμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή