Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Καψόνια στην Σχολή Ευελπίδων: Σπουδαστής χτυπιέται με αορτήρες ενώ διασχίζει φάλαγγα από βασανιστές!

Στο κρίσιμο ζήτημα του βασανισμού πρωτοετών σπουδαστών της Σχολής Ευελπίδων δεν ήταν δυνατόν να μην παρέμβει και ο γνωστός άγνωστος Ακροδεξιός Αξιωματικός στην Διεύθυνση Πυροβολικού του Γ Σώματος Στρατού.
Σε πρόσφατη παρέμβαση του δήλωσε ενήμερος για τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και μάλιστα δήλωσε ότι οι λίστες με τα αποκρουστικά βασανιστήρια θα πρέπει να προστεθεί και το εξής:
πρωτοετής σπουδαστής αναγκαζόταν να τρέψει ανάμεσα σε φάλαγγα βασανιστών 4ετων σπουδαστών που είχαν παραταχθεί και έχοντας βγάλει αορτήρες από τα όπλα, επιχειρούσαν να του δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χτυπήματα.
Προκαλώντας πολλές φορές τον τραυματισμό του.

Ο γνωστός Ακροδεξιός Αξιωματικός υποστήριξε ότι οι βασανισμοί αυτοί είναι απαραίτητοι ώστε να ξεδιαλέγονται οι ικανοί να επιβιώσουν Αξιωματικοί.
Ουσιαστικά λοιπόν απέδειξε ότι στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων κυριαρχούν Ναζιστικά Κριτήρια στην Εκπαίδευση και την προετοιμασία των Αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Καταγγελία όμως που αποδεικνύει γιατί το ΓΕΣ, η 1η Στρατιά και το Γ Σώμα Στρατού Ανέχονται τη δράση της ακροδεξιάς ομάδας στρατιωτικών.
Γιατί πολύ απλά μοιράζονται τις ίδιες αντιλήψεις.

Σε κάθε περίπτωση απαιτείται να ενδυναμώσουμε την πάλη του κινήματος μέσα και έξω από τον Στρατό και ενάντια στο Φασισμό.
Ο Φασισμός δεν είναι μια απειλή που έρχεται απ΄έξω για το "δημοκρατικό" Ελληνικό Στρατό.
Ο Φασισμός είναι ενσωματωμένος στον ρόλο και στην αποστολή του Στρατού εντός και εκτός συνόρων, ενάντια στους λαούς και τον κόσμο της εργασίας.
Η πάλη για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό Κίνημα για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Πολεμικών Εξοπλισμών, ενάντια στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου