Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Μα τι ξαφνικό ενδιαφέρον για τους φαντάρους είναι αυτό του Δένδια;

Ακολουθώντας την πεπατημένη των Δημοσίων Σχέσεων κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και του Πάσχα, και η τωρινή πολιτική και στρατιωτική ηγεσία είπε να πάει μια βόλτα στα ακριτικά νησιά... 
Να πουλήσουν προπαγάνδα τα δημοσιογραφικά τσιράκια ότι ο ευαίσθητος Υπουργός έκανε Πάσχα με τα ένστολα παιδιά του λαού, ρε γάμωτο!
Έτσι λοιπόν φαντάροι και χαμηλόβαθμα στελέχη που τους είχαν σχίσει σε καθαριότητες, βαψίματα και έκτακτους καλλωπισμούς, υποδέχτηκαν τον Υπουργός Άμυνας, Νίκο Δένδια, στα Επιτηρητικά Φυλάκια της περιοχής ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ, στο νησιωτικό σύμπλεγμα Μεγίστης.
Ο Υπουργός συνοδεύονταν από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου και τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγο Εμμανουήλ Χατζή.
Ο Ν.Δένδιας επισκέφτηκε κατ’ αρχάς το Επιτηρητικό Φυλάκιο Στρογγύλης.
Στη συνέχεια, ο Ν.Δένδιας μετέβη στο Επιτηρητικό Φυλάκιο της Ρω και στη Μεγίστη.
Φυσικά, όλο το προηγούμενο διάστημα έμμειναν αναπάντητες οι καταγγελίες για το άθλιο φαγητό, τις αισχρές εγκαταστάσεις και τα επικίνδυνα οχήματα.
Όπως δεν ακούστηκε κουβέντα από το Υπουργείο Άμυνας για τις Αυτοκτονίες που σημειώθηκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις, και οι οποίες μάλλον δεν είναι Αυτοκτονίες!
Όπως του συνφάνταρου στη Ρω που επισκέφτηκε ο Ν.Δένδιας...
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Ειναι απλα τα πράγματα είμαστε σαν ένας αριθμός,δεν πας να είσαι ο καλύτερος στην δουλειά εφόσον δεν είσαι γλυφτης δεν θα ακούς καλά λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή