Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Ο Δένδιας Διατηρεί το Αμετάθετο των Συνδικαλιστών Στρατιωτικών και των Βυσμάτων της ΝΔ

Πρόσφατα το ΥΠΕΘΑ κατέθεσε το δικό του σχέδιο νόμο με το οποίο πλήττονται τρίτεκνοι-πολύτεκνοι και ΑμεΑ αφού καταργεί το αμετάθετο που προβλεπόταν γι΄ αυτές τις κατηγορίες και τους μεταθέτει στα 6 χρόνια.
Η ρύθμιση έχει προκαλέσει πολύ μεγάλες αντιδράσεις καθώς ουδείς έχει καταλάβει τι προσφέρει.
Την ίδια ώρα που στο Πεντάγωνο υπηρετούν ορδές, το πρόβλημα των μεταθέσεων τοποθετήσεων είναι οι πολύτεκνοι στρατιωτικοί κι όσοι έχουν να φροντίσουν ΑμέΑ;
Μιλιταριστικά σαιτ διαφημίζουν το νομοσχέδιο του Δένδια αλλά ξεχνούν να αναφέρουν ότι διαφυλάττει ΜΟΝΟ το Αμετάθετο των Συνδικαλιστών στρατιωτικών πολλοί εκ των οποίων, μέλη της ΠΟΜΕΝΣ βρίσκονται αραχτοί στο Υπουργείο Άμυνας.
Και φυσικά δεν θίγει το Αμετάθετο των γαλάζιων βυσμάτων της ΝΔ.
Είναι χαρακτηριστικό το τι έγινε στην Θεσπρωτία όπου για να διατηρήσουν τα προκλητικά προνόμια τους και το Αμετάθετο δεκαετιών, μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, έτρεξαν να φτιάξουν Ένωση Στρατιωτικών.
 Σε συνεννόηση με την ΠΟΜΕΝΣ, όπου και εντάχθηκαν.
Θυμίζουμε:

 Κανένας νέος άνθρωπος δεν έχει θέση στον Ελληνικό Στρατό, δεν πρέπει να λερωθεί με αυτή τη Διαφθορά και Διαπλοκή, δεν πρέπει να Εμπλακεί με αυτά τα Ιμπεριαλιστικά Εγκλήματα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς το αμεταθετο και η αραχτοί του υπουργείου αμυνας βγαζουν μεταθέσεις χωρις να υπολογισουν οτι αδειαζουν τα Νησια εδω και χρονια υποτίθεται υπαρχουν τα μορια που δεν γινεται ποτε και τους παρατάνε για χρονια ...ολα αυτα παντα με κατάχρηση και αξιωματικοςτ ηλεφωνικα να περνει γνωστους στης μεταθέσεις να βγαζουν τα ονοματα απο την λιστα αυτοι που θελουν ,διοτι δεν εκαναν οικονομικες θυσιες συνεχεια η καποια δωρεά η τα τσιρακια του για να κρατησουν το γραφειο κατηγορουν πισωπλατα στελεχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή