Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Πραγματική Σφαγή στο Tσάσιβ Γιαρ

Η ιμπεριαλιστική εισβολή της Ρωσίας και ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος δια αντιπροσώπων που διεξάγεται στην Ουκρανία μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ λαμβάνει όλο και πιο άγρια χαρακτηριστικά.
Ο Πούτιν βιάζεται να παρουσιάσει στον λαό του, αλλά και στους ανταγωνιστές του, μια μεγάλη νίκη μέχρι τις 9 Μαΐου, δηλαδή την «Ημέρα της Νίκης.
Επιχειρεί να σπάσει την Ουκρανική άμυνα μην υπολογίζοντας τις απώλειες του ρωσικού στρατού και προχωρά σε πραγματική σφαγή στο Tσάσιβ Γιαρ το οποίο βομβαρδίζεται συστηματικά με θερμοβαρικά όπλα  TOS-1.
Οι απώλειες του Ουκρανικού στρατού που ενισχύεται με μισθοφορικά -αλλά από ότι φαίνεται- και με τακτικά στρατεύματα των δυτικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων (Γάλλοι στρατιώτες της Λεγεώνας των Ξένων), με ανεκπαίδευτους νέους που πάνε κρέας στα κανόνια και οπλικά συστήματα -πολλά εκ των οποίων στοχεύουν σε πολιτικούς στόχους στη Ρωσική ενδοχώρα- είναι πολύ μεγάλες. 
Χθες αναφέρθηκε ότι αποδεκατίστηκε μία ολόκληρη ουκρανική ταξιαρχία ενώ από την αρχή της επίθεσης είχε καταστραφεί ολοσχερώς άλλη μία.
Οι Ουκρανοί αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με το στρατιωτικό προσωπικό το οποίο γίνεται ολοένα και πιο δυσεύρετο.
Ωστόσο, έστειλαν νέες ενισχύσεις στον κεντρικό άξονα για να συνεχίσουν τον αγώνα τους να διατηρήσουν την πόλη υπό τον έλεγχο τους.

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ-ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

KATAΔIKAZOYME ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ είναι Συνυπεύθυνοι στο δράμα του λαού. Αιτία του πολέμου είναι οι Ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί.
Απαιτούμε την Απομάκρυνση των Αμερικανικών Στρατευμάτων από την Ευρώπη. Να κλείσουν οι Βάσεις. Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ. Να Απαγορευτούν τα Πυρηνικά Όπλα.
Καμιά εμπλοκή των βάσεων της Αλεξανδρούπολης/Σούδας και των Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων. Κανένας φαντάρος, στρατιωτικός και στρατιωτικό μέσο εκτός των ελληνικών συνόρων. Καμιά παροχή υπηρεσίας στις πολεμικές προετοιμασίες και επιχειρήσεις.
Ο Διεθνιστικός Αγώνας των λαών εναντίον ιμπεριαλιστών-καπιταλιστών να Επιβάλλει την Ειρήνη

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου