Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

25η ΕΜΑ: Τι ξεφτίλα τα ΚΑΑΥ για στελέχη και φαντάρους που μετατρέπονται σερβιτόροι, βαφείς, ψήστες, μπαρίστες, κηπουροί!


Δούλους χωρίς Αξιοπρέπεια μας θέλει ο Στρατός να υπηρετούμε τους Αξιωματικούς
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Προσωπικά γνωρίζω, όντας στέλεχος στο Πετροχώρι Ξάνθης και κάτω από την 25 ΕΜΑ, ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται για τους αποσπασμένους στα ΚΑΑΥ.
Ούτε που θα μείνουν, αν θα έχουν να φάνε, με τι θα κινηθούν.
Είναι η κατάσταση ένα τσίρκο.
Φεύγουν στελέχη δεξιά και αριστερά, το ίδιο και οπλίτες θητείας, με αποτέλεσμα να σκίζονται όσοι μένουν πίσω λόγω έλλειψης προσωπικού.
Επίσης όμως να σκίζονται και τα αποσπασμένα άτομα σε αυτά τα μίζερα που τρώνε μόνο τα λεφτά του κράτους εις βάρος κάθε πολίτη, δίχως ούτε να εκπαιδεύουν το προσωπικό, να το φορτώνουν με πόστα για τα οποία δεν έχει εκπαιδευτεί και σα να μην έφτανε όλο αυτό, σε πιθανότητα λάθους; 
Τιμωρία και ΠΛΗΡΩΜΗ τα "σπασμένα".
 Αυτό είναι τα ΚΑΑΥ.
Κανένα εν ενεργεία στέλεχος δε τα υποστηρίζει, παρά μόνο οι χαραμοφάηδες χαμηλόβαθμοι Αξιωματικοί και πάνω που δε σέβονται τους εαυτούς τους αρκετά ώστε να μη πάνε εκεί.
Παρέα φυσικά με "απόστρατους" που στήνουν σκηνή εκεί πέρα όλο το καλοκαίρι εφόσον το σουβλάκι κάνει 1€.
Αποσπάσεις 2 εβδομάδων ή ενός μήνα για ποιον λόγο κύριοι; 
Για αυτό στείλατε τα παιδιά σας στρατό; 
Για αυτό πήρατε απόφαση να υπηρετήσετε την πατρίδα αγαπητοί συνάδελφοι; 
Για να χτυπάτε σουβλάκια και καφέδες στη ταμειακή και να βρίσκεστε στη κουζίνα από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 23:00 και μετά να σου επιβάλουν να μπεις κιόλας την επόμενη μέρα ξανά εφόσον δε σου παρέχει στέγη ο Ελληνικός στρατός ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά να κάνει κάτι για τα στελέχη και τα άτομα όπου χάρη σε αυτά τρέχει η κάθε χαραμοφαήστικη ψευτοεπιχείριση όπως είναι τα ΚΑΑΥ;
Αλλά αυτοί είμαστε κύριοι.
Άντε καλές διακοπές και εσάς που πάτε ΚΑΑΥ να αράξετε και καλή υπομονή στο υπόλοιπο στρατιωτικό προσωπικό που έχει ντυθεί σερβιτόρος, βαφέας, ψήστης, μπαρίστα, κηπουρός για τη σεζόν 2024, άντε και καλά καρναβάλια.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Για αυτό καλεί ο ΑΓΕΣ Κωστίδης την νεολαία να καταταγεί στον στρατό;
Μέσω της Υποχρεωτικής στράτευσης και με Υποχρεωτικές Αποσπάσεις εξασφαλίζουν ΔΩΡΕΑΝ εργατικό δυναμικό για να ικανοποιούν τα προνόμια των Αξιωματικών.
Πρέπει να Αγωνιστούμε ενάντια στην Εργασιακή και Οικονομική εκμετάλλευση.
Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΟΛΟΥΣ.
Να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
Πρέπει όλοι να ενισχύσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης Κινήματος Μέσα και Έξω από τον στρατό.
Η πάλη για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό Κίνημα για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Πολεμικών Εξοπλισμών, ενάντια στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
 

1 σχόλιο:

  1. Φυσικα ποτε δεν ασχολείται κανενας και οταν υπαρχει κρεβατι σου λενε οτι ειναι καλα ,ασχετα με το κρεβατι να ειναι κατουρημενο η μεσα στην μουχλα απο την υγρασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή