Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Κέντρα Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας ΚΑΑΥ: Καυτές αλήθειες από χαμηλόβαθμο στέλεχος-Τι ακριβώς σας αποκαθιστούμε δουλεύοντας 16 ώρες;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ για τα  Κέντρα Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας

Σα στέλεχος που με εξανάγκασαν να πάω εκεί, γνωρίζετε τι άτομα είδα που ίσως είχαν κάποιο πρόβλημα υγείας το οποίο χρειαζόταν αποκατάσταση;

Τους παχύσαρκους χαραμοφάηδες όπως έχει αναφερθεί συχνά.

 Από εκεί και πέρα βλέπω οικογένειες να έρχονται παρέα με φίλους "συγγενείς" και άκυρα άτομα που είναι "συγγενείς" ενός στελέχους, τα οποία άτομα δεν έχουν καμία σχέση με τον στρατό.

Φαντάροι σκλάβοι, στελέχη να χτυπάνε φραπέδες και να κάθονται πίσω από μιαν ταμειακή μηχανή από το πρωί μέχρι το βράδυ αναλόγως τα πόστα.

 Και να μένουν τα στρατόπεδα να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με μειωμένο προσωπικό, επαγγελματικό και μη, διότι όλοι έχουν αποσπαστεί στα ΚΑΑΥ.

Να έχουν τις δασοπεριπόλους, τις υπηρεσίες και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ΕΣΣΟ του καλοκαιριού είναι πάντοτε βάσει δεδομένων η μικρότερη του χρόνου.

Και με άτομα την ίδια εποχή να απολύονται.

Μένουν ευάλωτα αυτά τα στρατόπεδα, με φαντάρους να κάνουν διπλές υπηρεσίες και να βγαίνουν από το στρατόπεδο μια φορά στις 5 μέρες, που πολλές φορές δε βγαίνουν καν και προτιμάνε να κοιμηθούν γιατί την επόμενη μέρα τους περιμένει το ίδιο πρόγραμμα.
Και όλα αυτά γιατί;

Για να κάνει φθηνές διακοπές ένα στέλεχος "πλήρωμα άρματος" που κυριολεκτικά δε χωράει από την καταπακτή του άρματος από το πάχος του.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι μια χαρά υγιή άτομα.

Εφόσον όμως θέλουμε να το αποκαλούμε "Αποκατάσταση Απώλειας Υγείας" τότε οι παραθεριστές θα έπρεπε να εισέρχονται με υγειονομική εξέταση μέσα στα ΚΑΑΥ, τι ακριβώς σας αποκαθιστούμε;

Εμάς που μας στέλνετε εκεί, επαγγελματίες και μη, μας ρωτήσατε αν μετά από 16 ώρες πάνω από την ψησταριά είμαστε υγιείς;

Γνωρίζετε ότι πριν πάμε εκεί βαράμε κανονικά τις υπηρεσίες μας και ότι μόλις γυρίσουμε μας περιμένουν ξανά τα ίδια;

Το ότι δεν υπάρχει προσωπικό στα στρατόπεδα λόγω των ΚΑΑΥ, γνωρίζετε ότι δε μπορούμε να πάρουμε άδεια γιατί δεν υπάρχουν άτομα;

Όχι να πάμε στα ΚΑΑΥ φυσικά γιατί εκεί "υπό" αλλά έστω να μη χρειαστεί να περάσουμε την πύλη του στρατοπέδου για μια εβδομάδα.

Κλείστε τα, αλλιώς πολιτικό προσωπικό.

Αγοράστε ένα λιγότερο μαχητικό αεροσκάφος και κρατήστε τα λεφτά για τους 3 μήνες του καλοκαιριού να τα δώσετε στο πολιτικό προσωπικό το οποίο θα αποκαθιστά την υγεία των τόσο κουρασμένων συναδέλφων.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Το πολιτικό προσωπικό φίλε μου θα πρέπει να πληρωθεί πρώτων και δεύτερων αν κάποιος αποτυχημένος από όλους αυτούς που πάνε στα ΚΑΑΥ έχει αυτήν την συμπεριφορά που έχει στους δούλους στρατιωτικούς σίγουρα θα τον πάνε στα Δικαστήρια οπότε βολεύει το στρατιωτικό προσωπικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή