Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

5η Μοίρα Καταδρομών Δράμας: Μεγάλα παράπονα για συγκεκριμένο Αξιωματικό

Σύμφωνα με την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, στην 5η Μοίρα Καταδρομών που βρίσκεται στη Δράμα,  μεγάλα είναι τα παράπονα φαντάρων και χαμηλόβαθμων στελεχών για συγκεκριμένο Αξιωματικό.
Τους καταδυναστεύει όλους ο Καριερισμός του.
Αισθάνονται Αναλώσιμοι και λιώνουν για να ανέβει αυτός στην Ιεραρχία.
Επιθεωρήσεις και ότι αυτό σημαίνει.
Αγήματα για το θεαθήναι και για καλλιέργεια δημοσίων σχέσεων.
Απίστευτη πίεση και ένταση των απαιτήσεων.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
 Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι η Υποχρεωτική Στρατιωτική θητεία σημαίνει η μετατροπή δεκάδων χιλιάδων νέων σε Απλήρωτους Εργαζόμενους, που υπόκεινται σε μεγάλη οικονομική εκμετάλλευση και βιώνουν άθλιες συνθήκες.  
Τον ΥΕΘΑ Ν.Δένδια το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ξοδεύει δεκάδες δις ευρώ για αγορές όπλων, να στέλνει όπλα-πυρομαχικά στην Ουκρανία και να διατάζει την συμμετοχή του Ελληνικού  Στρατού στους βρώμικους πολέμους των Αμερικανών, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Αυτές τις ανάγκες εξάλλου εξυπηρετεί και το λεγόμενο Φιλανδικό Μοντέλο.

Απαιτούμε την παρέμβαση της Ιεραρχίας.
Καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Παραπονούμενοι.
Να ζητήσουν ΑΚΡΟΑΣΗ από Διοικητή και Ταξίαρχο.
Να στείλουν επιστολές καταγγελίας.
Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
Καλούμε τους γονείς να Διαμαρτυρηθούν.
Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ
ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΟΛΟΥΣ.

Να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στο ύψος του βασικού μισθού από τα 8,7 ευρώ που είναι σήμερα, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
Πρέπει όλοι να ενισχύσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης Κινήματος Μέσα και Έξω από τον στρατό.
Η πάλη για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό Κίνημα για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Πολεμικών Εξοπλισμών

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

2 σχόλια:

  1. Γελάω με τους ΕΠΟΠ που περίμεναν το σημερινό διοικητή να τους σώσει και από την μέρα που τοποθετήθηκε στην Μοίρα και έβγαλε το πρόσωπο του ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΆΡΑ ΚΛΑΙΝΕ! Τελικά στην ζωή αλλά περιμένεις και άλλα σου έρχονται ΥΠΟΜΟΝΉ θα φύγει και αυτός όπως όλοι θα είναι μια κακη παρένθεση για την Μοίρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό θα ήταν ο Δένδιας και ο Χουπης να πήγαιναν και μια βόλτα στην Αφρική γιατί μόνο εκεί υπάρχει το μοντέλο του ελληνικού στρατού το έχουν πάρει μάλλον από τους ΜΑΟ ΜΑΟ Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΎ! Πάντως αυτός ο στρατός δεν θυμίζει σε τίποτα ευρωπαϊκή χώρα!Με οχήματα του 1976 που πάτε ωρε !Με κτήρια που με 2 μποφόρ αέρα φοβάσαι μην πέσουν με φαγητό που δεν τρώνε ούτε οι γάτες κτλπ κτλπ κτλπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή