Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Φρεγάτα ΨΑΡΑ: Συμμετοχή σε Πολεμικές επιχειρήσεις και Πολεμικά Εξάμηνα

Η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ο ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας μεταξύ των επιχειρημάτων που έχουν ισχυριστεί για να δικαιολογήσουν την συμμετοχή των Φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού ΥΔΡΑ και ΨΑΡΑ στην αποστολή της ΕΕ στην Ερυθρά Θάλασσα είναι ότι πρόκειται είτε για αποστολές στα όρια "εμπόλεμης ζώνης", είτε σε ειρηνευτική αποστολή, σε επιτήρηση περιοχής και στην συνοδεία εμπορικών πλοίων.

Από την άλλη μεριά όμως το ΓΕΝ, το ΓΕΕΘΑ και το ΥΠΕΘΑ διαρρέουν βίντεο για τις επιτυχίες των φρεγατών που καταστρέφουν επιτιθέμενα drone.

Αυτό επομένως σημαίνει ότι τα πληρώματα των φρεγατών δρουν σε εμπόλεμες ζώνες και λαμβάνουν μέρος κανονικά σε πολεμικές επιχειρήσεις. 
Κάθε μέρα Αμύνονται, καθώς δέχονται επιθέσεις από UAV και βαλλιστικούς πυραύλους.

Από αυτές όμως τις παραδοχές προκύπτουν συγκεκριμένες απαιτήσεις για τους Μισθοφόρους Στρατιώτες του Πολεμικού Ναυτικού.
Υπάρχουν επομένως έντονες φήμες ότι θα κινηθούν για την Αναγνώριση υπηρεσίας σε Εμπόλεμη Ζώνη από την οποία προκύπτει η απαίτηση για Πολεμικά Εξάμηνα (κάθε μέρα συμμετοχής σε πολεμικές επιχειρήσεις μετρά πολλαπλάσια).

Πλέον πέφτουν οι μάσκες για όλους.
Από τη μια μεριά αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ που στέκεται στο πλευρό του κράτους Δολοφόνου Ισραήλ και μάλιστα πολεμά.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού συνοδεύουν πλοία ισραηλινών συμφερόντων!
Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ εμπλέκεται πολεμικά ενάντια στον λαό της Υεμένης που επιτίθεται σε πλοία του Ισραήλ προκειμένου να σταματήσει η Γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης.
Άρα η κυβέρνηση της ΝΔ διατάζει τη δράση των ελληνικών φρεγατών στην Ερυθρά θάλασσα προκειμένου να συνεχιστούν ανεμπόδιστα οι πολεμικές επιχειρήσεις του Ισραηλινού στρατού που σύμφωνα με διεθνείς οργανισμούς έχουν δολοφονήσει το 8-10% των Παλαιστινίων στην Λωρίδα της Γάζας.

Από την άλλη μεριά αποκαλύπτεται και ο ρόλος των μελών στα πληρώματα των φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού. 
Αφενός, καταγράφεται ο ιδιαίτερος διχασμός που  θέλει τις δεκάδες Αποχωρήσεις από το Πολεμικό Ναυτικό να συνεχίζονται και να Αυξάνονται, αφετέρου έχεις την συνείδηση του Μισθοφόρου που λαμβάνει μέρος στον πόλεμο και θέλει να πληρωθεί για αυτό.   

Η κυβέρνηση της ΝΔ ταχύτατα δαπάνησε τεράστια ποσά για να εξοπλίσει τις Φρεγάτες ΥΔΡΑ-ΨΑΡΑ και να τις εφοδιάσει με τεχνικά μέσα ώστε να αντεπεξέλθει στον βασικό στόχο του ελληνικού αστικού κόσμου που προσβλέπει σε στρατηγική του ανάδειξη διαμέσου του πολέμου, συμμετέχοντας οι Ένοπλες Δυνάμεις σε αποστολές εκτός συνόρων στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών σχεδιασμών και των αμερικανικών επιδιώξεων.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΦΡΕΓΑΤΑ ΨΑΡΑ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους συνάδελφους ναύτες και το μόνιμο προσωπικό της Φρεγάτας να αντισταθούν και να αρνηθούν κάθε συμμετοχή-εμπλοκή τους στην νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Μέση Ανατολή. Να απαιτήσουν την άμεση επιστροφή τους
Δεν θα θυσιαστούμε εμείς για τα κέρδη των Εφοπλιστών, τις στρατηγικές βλέψεις κερδοφορίας και στρατηγικής αναβάθμισης του ελληνικού αστικού κόσμου και κράτους, για τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.
Δεν θα γίνουμε εμείς τα πολεμικά πιόνια στον Πόλεμο Γενοκτονίας του κράτους Ισραήλ κατά του λαού της Παλαιστίνης. 
Δεν θα συμβάλλουμε εμείς στην εξόντωση του λαού της Παλαιστίνης που υλοποιεί ο στρατός του Ισραήλ, μια πρωτοφανή γενοκτονία η οποία συντελείται με την στήριξη των κρατών της ιμπεριαλιστικής Δύσης.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
Στεκόμαστε ενάντια στους άξονες του πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ που οικοδόμησαν οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα στρατηγικά συμφέροντα της άρχουσας τάξης, τα κέρδη των εφοπλιστών και των επιχειρηματιών του τομέα ενέργειας.
Καμία συμμετοχή και εμπλοκή στη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης που σχεδιάζουν και υλοποιούν ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και Ισραήλ καθώς και στη γενίκευση του πολέμου εναντίον λαών της Μέσης Ανατολής. 
Να κλείσει η βάση της Σούδας που αποτελεί κρίσιμος πυλώνα των επεμβάσεων των ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή. 
Να σταματήσει η χρήση των 111 ΠΜ και 112 ΠΜ από τις αμερικανικές δυνάμεις.

Ο πόλεμος πρέπει να σταματήσει. Οι Παλαιστίνιοι πρέπει να απελευθερωθούν και να δικαιωθεί ο μακροχρόνιος αγώνας τους. 
Είναι χρέος του αντιπολεμικού κινήματος να παλέψει για την ικανοποίηση των Δίκαιων Αιτημάτων του Παλαιστινιακού λαού.

Καλούμε την νεολαία να μην Καταταγεί Μισθοφόρος Στρατιώτης ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ. και να Μην Καταταγούν στις Στρατιωτικές Σχολές κατανοώντας τον σύγχρονο ρόλο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και την προσωπική τους συμμετοχή στους σύγχρονους βρώμικους ιμπεριαλσιτικούς πολέμους.
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου