Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Μωρέ τι μας λέει το kranos; Αλλάζουν όλα στις μεταθέσεις στελεχών του Στρατού Ξηράς

Mε τον γνωστό σε όλους τρόπο, το kranos μας ενημέρωσε ότι "Αλλαγές επίκεινται στην ετήσια διαδικασία έκδοσης των μεταθέσεων Αξιωματικών – Υπαξιωματικών, Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr.com, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γεώργιου Κωστίδη, οι μεταθέσεις ”φεύγουν” από τη Β2 και επιστρέφουν εκ νέου στις διευθύνσεις όπλων και σωμάτων, οι οποίες θα είναι οι πλέον αρμόδιες για τις εισηγήσεις στα συμβούλια (ΣΜΑΝ, ΣΜΑΚΣ, ΣΜΑΚΟ κλπ).
Όπως λοιπόν γινόταν και στο παρελθόν οι Διευθύνσεις που γνωρίζουν το προσωπικό τους, θα μπορούν να επεξεργαστούν και να προετοιμάσουν με καλύτερο τρόπο, τις μεταθέσεις των στελεχών τους ενώ θα επανέλθει και η προσωπική ακρόαση με τους Διευθυντές.

Μωρέ τι μας λένε;
Πρόκειται για δημόσια παραδοχή ότι γίνονταν και γίνονται "λάθη", ότι κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους ή τέλος πάντων-για διάφορους λόγους....- υπήρξαν αδικίες!
Ποιες όμως θα είναι οι συνέπειες για αυτούς που έκαναν τα λάθη και τις αδικίες;
ΚΑΜΙΑ
Ποιος Πολιτικός και Ανώτατος Αξιωματικός ανέλαβε την ευθύνη για αυτά τα λάθη και τις αδικίες;
ΚΑΝΕΙΣ
Ποιος Πολιτικός η Ανώτατος-Ανώτερος Αξιωματικός ελέχθη και υπέστη συνέπειες για αυτά τα λάθη και τις αδικίες;
ΚΑΝΕΝΑΣ

Αντίθετα, στη Β2 θα παραμείνουν οι γενικές θέσεις καθώς και οι μεταθέσεις εξωτερικού.
Και όλοι ξέρουμε πχ τι σημαίνουν οι μεταθέσεις εξωτερικού με τις πλουσιοπάροχες αμοιβές και πως κανονίζονται!

Για μια ακόμη φορά επιχειρούν να βάλουν φερετζέ στη βυσματοκρατία, τις πελατειακές σχέσεις, στη διαπλοκή και την ψηφοθηρία.

Τι τραγικοί που ακούγονται πολιτικοί και Στρατηγοί όταν υποστηρίζουν ότι ο Στρατός ανήκει στο έθνος και πρέπει να μείνει μακριά από την πολιτική.
Υποκριτές που επιχειρούν να αποκρύψουν ότι ο Στρατός είναι ο πιο Ταξικός μηχανισμός, στον οποίο κομματικός Εναγκαλισμός από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι απόλυτος.
   
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 


4 σχόλια:

  1. Γεια σου Νάουσα Ημαθίας με τους Συνταξιούχους ΕΠΟΠ που δεν πήραν μετάθεση ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όλοι ξέρουμε πχ τι σημαίνουν οι μεταθέσεις εξωτερικού με τις πλουσιοπάροχες αμοιβές και πως κανονίζονται!
    Πες τα Χρυσόστομε, γιατί πολλοί νομίζουν οτι πηγαίνουν με τα μόρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα αυτα ειναι μπουρδες και δεν το τηρει κανενας που υποτίθεται θα γινοταν κατι αλλα αυτο φερνει ανάμνησης που σε λενε πρεπει να εισαι στους 10 πρωτους και να πας εκει που θες πρεπει να ειναι στην 10 αδα ( μπουρδες με αυτο το σκεπτικο πρεπει να περασουν 15 χρονια + εως και ποτε για να φυγεις ).Τωρα σου λενε οτι εχουν πληρότητα ενω εχουν υπερπληρωτητα που πλεον για να γεμισουν τα νησια τους μετακινηνουν απο το ενα νησι στο αλλο και ετσι μενουν αδεια τα υπολοιπα νησια και εξαρτάται καθαρα με στρατιώτες ωστε να εχουν κοσμο ,οχι τιποτα αλλο που θελουν και ενα χερι βοηθεια διοτι κανενας ντοπιος δεν βοηθαει αλλα ειναι μονο λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έχει πάρει ο Χουπης και ο Κωστιδης και δεν εχουν πάρει οι ΕΠΟΠ στην Νάουσα Ημαθίας ΜΕΤΆΘΕΣΗ! ΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΈΛΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή