Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Ελληνική Δύναμη Κοσόβου: Τι γίνεται πια; Ποιοι, πως επιλέγονται και τι κάνουν για να εξασφαλίσουν παχυλές απολαβές!

Ο Έλληνας στρατιώτης αμείβεται με 9 ευρώ το μήνα, και Έλληνας Αξιωματικός αμείβεται με 3000 ευρώ το μήνα για να «υπηρετεί» με σπασμένο χέρι σε συγκεκριμένη θέση στο Κόσοβο, μέχρι να αναρρώσει!Απίστευτα πράγματα!
Όλοι γνωρίζουμε ότι οι Έλληνες στρατιώτες μας "απολαμβάνουν της εκτίμησης της πατρίδας", η οποία τους ανταμείβει για τα μηνιαία προσωπικά τους έξοδα με τον παχυλό μισθό των 9 ευρώ το μήνα, επειδή δεν υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια όπως μας λένε οι Αξιωματικοί και ζούμε σε δύσκολες εποχές. 
Την ίδια στιγμή όμως το ΓΕΣ βρίσκει μια χαρά τα χρήματα για να χρυσοπληρώνει αξιωματικό που υπηρετεί σε μεμονωμένη θέση στο Κόσοβο ο οποίος δεν πληροί τις υποτυπώδεις υγειονομικές απαιτήσεις για να υπηρετήσει στο εξωτερικό και μάλιστα χωρίς να μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντα του, αφού έχει σπασμένο χέρι και κυκλοφορεί με νάρθηκα όπως λένε οι κακές γλώσσες, από την πρώτη μέρα που παρουσιάστηκε, εδώ και 2 μήνες δηλαδή, και χρυσοπληρώνεται με 3000 ευρώ το μήνα για να κάθεται…μέχρι να γίνει καλά εις υγεία των κορόιδων! 
Ναι καλά ακούσατε. 
Ένας μισθός του κυρίου είναι όσο 333 στρατιωτών, για να μη μπορεί να ανταποκριθεί!!!

Αν έχεις βύσμα διάβαινε όπως λέει και ο σοφός λαός μας.
Φορολογούμενοι κοιμηθείτε ήσυχοι
Καλή ανάρρωση στο στέλεχος!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του έχει καταγγείλει την αποστολή Ελληνικού Στρατού εκτός συνόρων.
Σε ανακοινώσεις μας έχουμε αναδείξει τον βρώμικο ρόλο και την  αποστολή του ελληνικού εκστρατευτικού σώματος Κοσόβου.
Επίσης, έχουμε αποκαλύψει το πως επιλέγονται, ποιοι επιλέγονται και ποιες άθλιες μέθοδοι χρησιμοποιούνται για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένοι Μισθοφόροι Στρατιώτες-Στρατιωτικοί, αλλά και το αισχρό πελατειακό κράτος της ΝΔ. 

Η Αποστολή στρατού στο Κόσοβο είναι άτιμη και εξυπηρετεί στρατηγικά συμφέροντα της ελληνικής άρχουσας τάξης, των Αμερικανών, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ
Κανένας φαντάρος, στρατιωτικός και στρατιωτικό μέσο εκτός συνόρων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Οσοι ειναι ΝΔ και αυτη που το ρουφανε καλα με επιγονατίδα και ξερουν να κανουν μαγικα με τις μπαλες ,οσοι αλλη πηγαν εχουν και μερικους και χωρις βυσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή