Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

526 Μ/Κ ΤΠ 31η Ταξιαρχία: Δηλαδή η επαιτεία των 50 λεπτών αύξηση στην νυχτερινή αποζημίωση είναι η απάντηση του Κ.Μητσοτάκη και του ΑΓΕΕΘΑ Χούπη;

Ε πως να ξεχάσεις τον πρώην ΑΓΕΕΘΑ Φλώρο και τα τόσα που έκανε για τον προσωπικό!!! [πλάκα κάνουμε....]
Η καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον.
Περιέγραψε την άθλια πραγματικότητα του Στρατού στον Έβρο και όχι μόνο, αποκάλυψε τα αδιέξοδα των φαντάρων και των χαμηλόβαθμων στελεχών.
Η επιστολή της καταγγελίας ήταν απάντηση στην Επίσκεψη του ΑΓΕΕΘΑ Χούπη στον Έβρο και συνέπεσε χρονικά με τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ του Κ.Μητσοτάκη για τις δήθεν παροχές στους στρατιωτικούς.
Μπορεί τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και τα καθεστωτικά ΜΜΕ να παραπλανούν προπαγανδίζοντας αύξηση 20% στην νυχτερινή αποζημίωση, αλλά όλοι στον Έβρο γνωρίζουν το μέγεθος της κοροϊδίας καθώς η φοβερή και τρομερή αύξηση του Κ.Μητσοτάκη μεταφράζεται σε 50 λεπτών!
Άραγε πιστεύει το Υπουργείο Άμυνας ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να κοροϊδέψει τους νέους που Υποχρεώνει σε στρατιωτική θητεία και τους μετατρέπει για 12 μήνες σε Απλήρωτους Εργάτες που αμείβει με 8,7 ευρώ μηνιαίως;
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...
Πιστεύει η κυβέρνηση της ΝΔ, οι Υπουργοί Δένδιας-Κεφαλογιάννης και οι Στρατηγοί ότι με τα 50 λεπτά που ούτε τσίχλα δεν μπορείς να αγοράσεις θα συγκρατήσουν τους ΕΠ.ΟΠ. και τους ΟΒΑ στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις;
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΠ.ΟΠ. και ΟΒΑ....
  Καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Παραπονούμενοι.
Να ζητήσουν ΑΚΡΟΑΣΗ από Διοικητή, Ταξίαρχο και Στρατηγό.
Να στείλουν επιστολές καταγγελίας.
Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΟΛΟΥΣ.
Να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στο ύψος του Βασικού Μισθού, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
Κανένας νέος και νέα να μην καταταγούν Μισθοφόροι Στρατιώτες ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ.
Κανένας μαθητής να μην δηλώσει Στρατιωτικές Σχολές.
Πρέπει όλοι να ενισχύσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης Κινήματος Μέσα και Έξω από τον στρατό.
Η πάλη για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό Κίνημα για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Πολεμικών Εξοπλισμών, ενάντια στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Με άλλα λόγια θέλουν Στρατό στυλ αμερικανικό με υποδομές Ινδίας ( θα μπορούσα να πω και Αφρική ),μισθούς Κίνας και τιμές Γαλλίας ( με τα σημερινά δεδομένα ) και χωρίς ανταλλακτικά αλλά μόνο μίζα και καμία αλλαγή αλλά το ποιο σημαντικό απ' όλα καμία καθαριότητα υγιεινής μόνο σε επίσκεψης και να ελπίζουμε ότι δεν θα έχει κρύο γιατί αλλιώς τον ήπιαμε και όπως θα λένε για εκπαίδευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκέφτομαι να τα πάω Ελβετία τα λεφτά η να πάω Ινδία για φαγητό

    ΑπάντησηΔιαγραφή