Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

5η ΕΜΑ: Μεγάλα προβλήματα με το φαγητό των φαντάρων προκαλεί Αξιωματικός

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Τελευταία στην 5η ΕΜΑ έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος με αλλαγές στα εστιατόρια με δυναμολοόγια, με κρατήσεις που πάνε σύννεφο και με πολύ μικρότερες μερίδες.
Μέχρι τώρα τα εστιατόρια λειτουργούσαν κανονικά μεσημέρι και βράδυ και κάθε ένας πήγαινε όταν τον βόλευε το πρόγραμμα με το νούμερο του ή τις καθαριότητες κλπ. Όλα λειτουργούσαν πολύ καλά με καλές ποσότητες και δεν υπήρχε ποτέ άτομο που να μην έχει φάει.
Πλέον, ξεκίνησαν να ζητάνε όλες οι ίλες να πηγαίνουν μαζί, να μοιράζουν πάρα πολλές κρατήσεις σε λοχίες υπηρεσίας και επόπτες εστιατορίων σε όποιον λοχία υπηρεσίας αφήσει ένα άτομο για τον Χ-ψ λόγο να πάει πιο μετά ή πιο πριν.
Εκτυπώνονται καθημερινά άπειρα χαρτιά για δυναμολόγια να πάνε στο εστιατόρια και όλα αυτά για ποιο λόγο; 
Απλά δεν θέλει ο Αξιωματικός να πηγαίνουν τα άτομα στα εστιατόρια την ώρα που τους βολεύει.
Αυτά τα μέτρα δεν έχουν λύσει τίποτα παρά μόνο έχουν δυσκολέψει την λειτουργία των εστιατορίων, έχουν μείνει πολλά άτομα χωρίς φαγητό όσο έχουμε αυτά τα μέτρα. Έχουν μείνει στρατιώτες χωρίς εξόδους ενώ άλλες μέρες πετιέται πάρα πολύ φαγητό το οποίο δεν το δίνουν καν να σερβιριστεί την ίδια μέρα το βράδυ.
Όλα αυτά ενώ γίνονται πάνω από το ΚΨΜ εργασίες με καρκινογόνα ουσία, το οποίο τελευταία έχει πολύ πιο πολύ κόσμο λόγω της κατάστασης που επικρατεί στα εστιατόρια.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Απαιτούμε την παρέμβαση της Ιεραρχίας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των συνφάνταρων.
Θυμίζουμε πρόσφατη καταγγελία:
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου