Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Κάλεσμα Συγκέντρωσης Υπογραφών φαντάρων που καταδικάζουν τον πόλεμο Γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος-τρομοκράτη Ισραήλ με τη συμμετοχή και υποστήριξη ελληνικού κράτους-ΗΠΑ-ΕΕ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΛΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
«Ένας χρόνος στρατηγικά σχεδιασμένης εξόντωσης (γενοκτονίας) του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος-τρομοκράτη Ισραήλ με τη συμμετοχή και υποστήριξη ελληνικού κράτους, ΗΠΑ-ΕΕ». Θα έπρεπε να βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα όλων των εφημερίδων τις μέρες αυτές που διανύουμε, αν, βέβαια, δεν εξυπηρετούσαν τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα μιας ελληνικής αστικής τάξης που κερδίζει από τον πόλεμο, αλλά υπηρετούσαν το δίκαιο, το ηθικά και ιστορικά ορθό, τελικά την αλήθεια.

Ένας χρόνος μετά και ενώ η γενοκτονία των Παλαιστινίων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς (οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 40000, η πλειοψηφία των οποίων είναι γυναίκες και παιδιά, οι τραυματίες υπολογίζονται πάνω από εκατό χιλιάδες) το Ισραήλ βάζει φωτιά σε όλη τη Μέση Ανατολή με τη χερσαία επέμβαση στον Λίβανο, τη δολοφονία του ηγέτη της Χεσμπολάχ, η οποία προκάλεσε την μεγάλη πυραυλική επίθεση του Ιράν ως αντίποινα.

Ένας χρόνος μετά και ενώ βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού, το ελληνικό κράτος μας έχει εμπλέξει βαθιά στους διεθνείς ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς έχοντας επιλέξει ξεκάθαρα το στρατόπεδο του γενοκτόνου κράτους Ισραήλ και εν γένει της δυτικής συμμαχίας (Η.Π.Α. - Ν.Α.Τ.Ο. –Ε.Ε.). Η εμπλοκή του ελληνικού κράτους στον πόλεμο είναι πολλαπλή και πολυδιάστατη. Ξεκινά με τις στρατιωτικές συμφωνίες με το Ισραήλ στρατηγικής σημασίας (βλ. τα νέα εκπαιδευτικά αεροπλάνα της ελληνικής αεροπορίας). Συνεχίζει με την παραχώρηση στρατηγικών βάσεων στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες εποπτεύουν και ελέγχουν όλη την Ανατολική Μεσόγειο, τα Βαλκάνια και τη Μαύρη Θάλασσα μέσω των πλωτών και εναέριων μέσων τους, τα οποία εξορμούν από την Ελλάδα προς την Ανατολική Μεσόγειο στηρίζοντας το Ισραήλ. Βαθαίνει την εμπλοκή στέλνοντας τις φρεγάτες (Ύδρα, Ψαρά, Σπέτσες) στη Ερυθρά θάλασσα για την ενίσχυση του Ισραηλινού μετώπου και την εξυπηρέτηση των ελληνικών και ξένων εφοπλιστικών και εμπορικών συμφερόντων.

Ένας χρόνος μετά και υπό αυτές τις συνθήκες κατά τύχη δεν μετρά η Ελλάδα νεκρούς, λόγω της εμπλοκής της. Οι ελληνικές φρεγάτες στην Ερυθρά θάλασσα αρκετές φορές υπήρξαν στόχοι των drones των Χούθι με ρίσκο να τις χτυπήσουν κάτι που έχει ήδη προκαλέσει είτε αιτήματα επαναπατρισμού από τους στρατιωτικούς που συμμετέχουν ενεργά στον πόλεμο είτε την παραίτησή τους. Επιπλέον, μέσα στο επικίνδυνο περιβάλλον που ανήκει η Κύπρος υπό αυτές τις συνθήκες, αφού την έχει απειλήσει με αντίποινα η Χεσμπολάχ, λόγω των διευκολύνσεων που παρέχει στα βρετανικά και αμερικανικά στρατεύματα να δράσουν υπέρ του Ισραήλ, το ελληνικό κράτος όχι μόνο δεν αποσύρει τις στρατιωτικές της δυνάμεις, αλλά στέλνει υποχρεωτικά στην ΕΛΔΥΚ Έλληνες φαντάρους μολονότι αυτή είναι μια παράνομη εντολή.

Ένας χρόνος μετά και το ελληνικό κράτος, μιλώντας εκ μέρους μας, έχει καταστήσει και εμάς τους ίδιους εμπλεκόμενους στην προσπάθεια εξόντωσης των Παλαιστινίων. Ο Ελληνικός Στρατός ετοιμάζεται να υπερασπίσει τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο από του Παλαιστίνιους και Λιβανέζους πρόσφυγες. Οφείλουμε να υψώσουμε το κεφάλι μας και τις γροθιές μας και υπερασπιζόμενοι τα αυτονόητα ανθρώπινα ιδεώδη, την τιμή και την αξιοπρέπειά μας να παλέψουμε για το τέλος οποιασδήποτε εμπλοκής του ελληνικού κράτους στη γενοκτονία που διεξάγεται και το τέλος του πολέμου εν γένει. Τασσόμαστε με τους Παλαιστίνιους, με το δίκαιο, την αλήθεια και αξιοπρέπεια και απέναντι στα κράτη που σπέρνουν το θάνατο, που αναπαράγουν αδικία, εκμετάλλευση, καταπίεση.

Καλούμε τους φαντάρους από όλες τις μονάδες να υπογράψουν το κείμενο.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου