Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Ο ΥΕΘΑ Δένδιας πιάνει το μαύρο νήμα του πολέμου και της καταστολής από τον Δικτάτορα Ιωαννίδη για να Στρατολογήσει νέους ως Μισθοφόρους Αξιωματικούς!

Η νεολαία έχει γυρίσει για τα καλά την πλάτη στον Στρατό.
Τεράστιες ουρές έξω από τις Στρατολογίες σε κάθε ΕΣΣΟ Κατάταξης  με νέους που απαιτούν Αναβολή και Απαλλαγή από την Υποχρεωτική Στράτευση.
Οι Διαγωνισμοί Πρόσληψης ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ, αποτυγχάνουν ο ένας μετά τον άλλο, ενώ εκατοντάδες είναι οι Παραιτήσεις καθώς οι Αξιωματικοί τους θεωρούν σκουπίδια, τους χώνουν σε υπηρεσίες-περίπολα-δασοπροστασία, τους βρίζουν και τους χτυπούν!
Δεκάδες όμως είναι και οι Παραιτήσεις Υπαξιωματικών και Αξιωματικών όλων των Όπλων -όχι μόνο του Στρατού Ξηράς- που όλο και πιο συχνά στέλνονται σε εμπόλεμες ζώνες, ενώ δεκάδες είναι οι θάνατοι από το απεμπλουτισμένο ουράνιο που έχουν γεμίσει το Κόσοβο οι Αμερικανικοί βομβαρδισμοί το 1999.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο δεν γουστάρει η νεολαία τον στρατό είναι τα όσα συμβαίνουν στις Στρατιωτικές Σχολές.
Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ήθελε 307 εισακτέους φέτος.
Πέρασαν τις Εισαγωγικές Εξετάσεις με χαμηλές βάσεις μόλις 77 σπουδαστές.
Έχουν Αποχωρήσει σε ελάχιστο διάστημα 30 σπουδαστές, και μάλιστα όλων των ετών!

Και τι κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ και ο ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας.
Ανακοίνωσε ότι θα προσπαθήσει να Εξαγοράσει την φτωχή νεολαία, την προερχόμενη από τα λαϊκά στρώματα και τα Επαγγελματικά Λύκεια.
Τα μέτρα που ανακοίνωσαν ο ΥΕΘΑ Δένδιας και υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Πιερρακάκης προβλέπουν Μισθός 609 ευρώ για σπουδαστές σε στρατιωτικές σχολές.
Εξειδικεύοντας, ο Νίκος Δένδιας επισήμανε ότι αναφορικά με την αύξηση των αποδοχών των σπουδαστών στρατιωτικών σχολών, τετραπλασιάζονται οι αποδοχές των σπουδαστών Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων από 165 ευρώ σε 609 ευρώ, ενώ διπλασιάζονται οι αποδοχές των Ανώτατων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών από 124 σε 249 ευρώ.
Δυνατότητα εισαγωγής από τρία επιστημονικά πεδία και επαγγελματικά λύκεια.

Η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την Ακρίβεια, την Ανεργία και τα εργασιακά-οικονομικά αδιέξοδα της νεολαίας για να Στρατολογήσει τους νέους Βαθμοφόρους Μισθοφόρους που έχει ανάγκη για τους σύγχρονους βρώμικους πολέμους που εμπλέκεται [στη Μέση Ανατολή, Αφρική και Ουκρανία],  τον αναβαθμισμένο ρόλο της στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ από τη Μαύρη Θάλασσα και τα Βαλκάνια, έως την Αφρική και τον Ινδικό Ωκεανό!
Στρατολογώντας τους νέους Αξιωματικούς με βαθιά συνείδηση Μισθοφόρου που θα δίνουν το πρόσταγμα στις χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής, στο Έβρο και τα νησιά για να ενταθεί το κυνήγι των προσφύγων που φέρνουν στα ελληνικά σύνορα οι Γενοκτονικοί πόλεμοι του Ισραήλ με την συμμετοχή-εμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και αυτή που θα διατάξουν την Καταστολή των εργατικών αγώνων όπως είχε ετοιμαστεί να κάνει η 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία το 2012.
Σε όλα αυτά ο ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας πιάνει το μαύρο νήμα του πολέμου και της καταστολής από τον Δικτάτορα Ιωαννίδη για να Στρατολογήσει φτωχούς νέους ως Μισθοφόρους Αξιωματικούς!   
Στο βιβλίο του Γιάννη Πριόβολου, "Ευέλπις σε παράξενα χρόνια 1971-1975" αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι την αμοιβή των σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές επέβαλε ο καθηγητής της ΣΣΕ Δημακόπουλος, όταν υπουργοποιήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών της Χούντας του Ιωαννίδη το 1973!
Αμοιβή που καθιερώθηκε εξαιτίας του ρόλου που είχαν παίξει στην επιβολή της νέας Δικτατορίας, που προκάλεσε το Πραξικόπημα στην Κύπρο εναντίον του Μακάριου, με τις γνωστές τραγικές συνέπειες.

Για τους λόγους λοιπόν που ο δικτάτορας Ταξίαρχος Ιωαννίδης καθιέρωσε μισθό στους  Ευέλπιδες, σε την αναλογία της νέας εποχής των πολέμων του Ολοκληρωτικού Καπιταλισμού, επιχειρούν να εξαγοράσουν του νέους Βαθμοφόρους Μισθοφόρους.

 Εμείς καλούμε τους σπουδαστές της ΣΣΕ να αναγνωρίσουν το λάθος τους να πάνε να μπλέξουν με τον Ελληνικό Στρατό, να γίνουν Ένστολοι και Ένοπλοι Μπράβοι στα χακί των εφοπλιστών, των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ και να σηκωθούν να φύγουν.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ. και Στρατιωτικός στον Ελληνικό Στρατό.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου